Mugee09 Kızlar bu aralar buna çok üzülüyorum bel çevremiz iki hafta geri nerdyse , plasenta yaşlanmaya başlamış dedi doktor yeteri kiloyu besini alamıyor o yüzden , çok üzülüyorum bebeğim aç mı kalıyor o zaman diye karnı doymuyor mu
Kadze Mugee09 haftan erken dgl 34.haftadan sonra plesenta yaşlanması normal kabul ediliyor iki hafta gerilik çok ciddi değil üç hafta ve üzerine çıkarsa haftan da müsait olursa alırlar bebeği büyük ihtimal doğum olur suanlik çok ciddi bı durum değil kendini korkutma bnde yasadim aynı şeyi 37.haftada artık dört haftaya düşmüştü sezaryen oldum
Mugee09 Kadze ne bilim canım çok üzülüyorum daha önce kayıplarım var zaten bunu da zar zor bugüne geldik bebegm aç mı kalıyor diye de üzülüyorum böyle olduğu için de . Doktor gelişimine göre bakcaz dedi ama son haftaları görmezsin dedi , bundan snra her doktora gttgimde heran herşey olabilir 🤷
Kadze Mugee09 35.haftaya kadar gelir Allah’ın izniyle sonrası doğum olsa da bişeycik olmaz onu diyorum bende kötüyü ayırt cagirma tek sen dglsn bisuru insan böyle şeyler yadiyor hepsi de sağlıklı doğup büyüyor hiç dert tasa etme çok bişey kalmamış bir iki hafta daha karnında dursa tamamdır🙏🤗
Cemrreedemirci Aç kalmak demeyelim de plesamtadan kaliteli bol oksijenli ve besinli kan akışı bebeğe sağlanamıyor. Dolayısıyla bebek kilo alamıyor gelişemiyor. Eğer böyle devam ederse bebek alınır biraz küvezde bakımı yapılır sonra sizin de sütünüz sayesinde kolayca toparlar. Malesef sizin yemenizle içmenizle ilaçla düzelecek bir durum değil. Ama haftanız iyi stres yapmayın. Tansiyonunuz dengeli olsun.
Mugee09 Cemrreedemirci Kadze İnşallah daha iyi kilo alır beslenir , son haftaları görmek değilde sağlıklı doğacağı zamana kadar beklese İnsAllah 🤲 dua edin nolur, rabbim evlatlarımızı bağışlasın hepimizin