Aysegulyksl Sedarknn memnunun çok güzel ilgileniyor ilk hamileliğim ve içimdeki korkuyu aldı severek gidiyorum
FatosEngin Damla55Defne onun yapmasını istersen o yapar tabi ben doğum yaptım 3 gün yattım 780 TL ödeme yaptım canim
FatosEngin Damla55Defne doğru evet canım benim herseyimde Ayşe hoca vardı hatta ameliyatın çok zor geçti kanamayı kontrol altına zor aldı Ayşe hanım dediler
Damla55Defne FatosEngin benim doğum şeklim daha belli değil ama sezeryan olursan Ayşe hanım istiyorum
Kumral5 Mom5 Bende Firat beye gidiyorum simdilik memnunum Gamze hanimada cok iyi diyorlar ama randevu bulmak zor oluyor 😍
Akademisyen_anne Burcuckmk Burcu hanım merhaba.Özge hanıma gidiyorum bende kontrole. İkili tarama testi yapılacak bir sonraki randevumda. Siz yaptırdınız mı fiyatını biliyor musunuz acaba? Forumdan okuduğum kadarıyla çok fahiş fiyatlar var.
Burcuckmk Akademisyen_anne meraba canim bende gidiyorum ozge hanima ikili tarama testi yaptırdım muayne ucreti haricinde 50 lira ödedim test için belki o yazan fiyatlar muayne ücretiyle birlikte olan fiyatlardir