cnn34 designermom yok canım bana hiçbişry vermedi zaten hücre şuan oluşmamış dedi adet görür gibi kanaman olcak dedi şuan öyle gidiyo parol baya ağrımı kesti çok şükür
Gigy cnn34 düştüğü an gidecek ağrısı canım ,ben de dış gebelikte evde düşürdüm çok iyi bilirim ölüyorum sandım ,ilaç için doktoruna danış sadece ayağının altına sıcak su torbası koyabilirsin
cnn34 Gigy sizinhcg kaç oldu en fazla.. ya benim daha büyümediği için kanla birlikte bi parça düşmesini beklemiyorum ama belki oluyodurda bilemiyorumki
Gigy cnn34 benim 8 haftalıktı,dış gebelik daha farklı tabi doğal yolla düşmedi beta 13 bindeydi o da düşmedi bekledik vs iğne vurdular 1 hafta sonra düşüşe geçti ,en son 162 yi gördüm ilkte baya parça geldi zaten sonrasında da hemen beta düştü
cnn34 blueberyy00 evet öyle devam ediyo canım ağrılarım hafifledi inşallah bikaç güne tamamen atlatırım..
blueberyy00 cnn34 çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamazsınız böyle birşey bende yaşadım hem2 kere kürtaj hem bir kere kendim düşük Allah kimseye yaşatmasın vücudun toparlar kendinide sen ruhsal olarak bırakma kendini çok yıpratıcı bir süreç
cnn34 blueberyy00 inşallah canım çok yıpratmadım kendimi allahın dediği olur.. zaten bana Allahım en başından beri o heyecanı içime doğdurmadı yengeme diyodm mutluyum ama yeğenim olacağını öğrendiğimde bile içim daha bi kıpır kıpır olmuştu.. Şimdi diyorum herşeyin bi sebebi varmış ilk diye yıkılmadım ama bidaha olursa psklojim alt üst olur
cnn34 MucizemOglum Aydabdullah sibelbulut Gigy blueberyy00 Deletedmom59 hepinize sormak istedim kafam öyle karışık ki.. Devlette acile gittim kan değerim 3 gün önce 607ike bugün 599 düşmüş alttan muayne oldum kesen oluşmamış bebek tutunmaya çalılıyo sana düşük başlamış diyemem dedi progestan verdi 2 gün sonra tekrar gel dedi. değerler orantılı yükselirse gebelik devam eder ama etmezse dış gebelik olabilir amelyat son çare dedi benim gibi böyle hcg çok yavaş düşen varmı doktor hala bebek düşmemiş diyo bisürü parça düşürdüğüm halde sadece düşük tehlikesi geçirmişim
cnn34 Gigy çok geçmiş olsun yüksekmiş baya senin 😔 benimde biraz önce parça düştü ağrılarım kesilir artık diye düşünüyorum..
blueberyy00 cnn34 anlıyorum seni inşallah birdaha olmaz öyle birşey hakkımızda hayırlısı olsun ben tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan benimle beraber herkes üzülüyor seviniyor çok yıpratıyor insanı cok
Busraaa16 cnn34 ben de sizinkine benzer bir düşük yaşadım daha önce anneme de diyordum çok istiyordum bebeği ama o hamileliğimde hep bir mutsuzluk depresyon hali vardı her şeyde varmış bir hayır demek ki. Rabbim yardımcınız olsun düşük olduktan sonra birden bıçak gibi kesiliyor ağrılar. Bu süreçte hep hareket et daha kolay olur demişti doktorum eğer düşük gerçekleşmediyse hep hareketli olmaya çalışın çömel kalk hareketleri yapın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🌸
Btm571 cnn34 canım bendede düşük olmuştu adet kanaması gibi oluyor 7 haftaliktim bende ilk başta kanla beraber et parçası düştü korkma sıcak duş al baya rahatlatcak adet ağrısı gibi olacak bir kaç gün sıcak tutmaya çalış kendini çorap vs ayağında olsun hep rabbim şifa versin inşallah
cnn34 blueberyy00 evet sadece kendime üzülmüyorum sevdiklerimde heveslendiler onlar içinde üzülüyo insan.. allahıö bidaha yaşatmasın
Gigy Gizemmmmmmkync evet keseden anladılar zaten ,doktorum direk fark etti yerleşim yerinden şüphelendi karından göstermedi vajinal baktılar hep hatta kalp atışı da başlamıştı ama beslenemeyecegi yer olduğu için 8.haftada sona erdi
Btm571 Gizemmmmmmkync kese görünmüştü ama baya geç göründü Kalp atışını duymaya gicektik kalbi durmuş dediler ama şuan 34 haftalık hamileyim dusuktenn sonraki hamileliğim inşallah sanada rabbim nasip edecektir
Gizemmmmmmkync Btm571 canım ben tüp bebekle gebelik sağladım ilk gebeliğim ama dün randevum vardı kese var bebek yok dedi 5+2 ydi dün
Btm571 Gizemmmmmmkync bende o zaman gittiğimde kese tek vardı bebek oluşmamıştti ama ikinci gebeliğimde 7 haftadan sonra bebek göründü ve kalp atışı duyuldu geç döllenmeydi benim ve hemen Gitmeyin bence doktora yeni olduğu için Altan muayene ile bakıyorlar biraz daha geçsin üsten baksınlar daha iyi olur senin için büyük ihtimal seninde geç döllenme olabilir içini ferah tut
KutsalAnnelik cnn34 Ben düşük sonrası hiç korunmadım ama gebelik süreci uzun sürdü iki yıl kadar. Ama düşükle alakalı olduğunu sanmıyorum sonrasında farklı sorunlar çıktı ameliyat oldum sonrasında gebe kaldım