Kinalihalime Dualarinizi bekliyorum suyum geldi galiba ama rengi cok farklı yesile caliyo sariya caliyo insallah bebegime bisi olmamistir
Mervetekmn Kinalihalime yesıl renk sarı renk akıntı da olabılır dıye bılıyorum mantar yada enfeksıyon ama bilemedim 🤷♀️
Kinalihalime Betul124 bide ilk defa oluyo boyle 39 +3 olduk bakalım sancılarımda basladı bilmiyorum artık
Aselminaaa Kinalihalime ozaman hemen doktora git cnm yesil su kaka yaptigini gosterir oyalanmadan bana hastanede ebe demisti benim pembe gelmisti suyum yesil gelseydi sıkıntı olurdu diye
Betul124 Kinalihalime bence o zaman bekleme yasak sağlıkta yok doktorunu ara mesela ben 33 haftalık hamileyim başından beri yeşil akıntı ve su gibi şeffaf akıntım gelir böyle iç çamaşırı mı ıslatır ama şimdiye kadar bir şey olmadı ama sende ilk defa olmuş bilemedim
Betul124 Kinalihalime Allah’ım yardım etsin iyi düşün iyi olsun Allah’ım sağlıcakla kucağına versin canım
Ssmmra Kinalihalime canım napicaklar doğuma aldılar mi hemen dualarım seninle inşallah sağlıkla ikimizde kavuşursunuz rabbim yardımcın olsn sezeryan mi normal doğum mu bilmiyorum Allah yardımcın olsn
Aselminaaa Kinalihalime allah yardincin olsun cnm rabbim sag saglim bebegine kavustursun seni bizleri habersiz birakma
Kinalihalime Kubradurmus yok kuzum koku yoktu dogum gerceklesti seseryan oldum ikimozde iyiyiz cok sukur😍❤
Kinalihalime Ssmmra sezeryan oldum bacım dışkısını yapmis gelen yesilimsi sıvida mekonyum mus ama simdide ikimizde iyiyiz Allah razı olsun ❤ bacım
Kinalihalime Aselminaaa dogum gerceklesto cnm sezeryan oldum bebek diskisini yapinca ama bebeğimde bende iyiyim cok sukur
Kinalihalime Mernana Allah razı olsun bacım cok sukur ikimizde iyiyiz simdi yanimda bebegim rabbim sizleride kolay kurtarsin insallah
Kinalihalime Betul124 Allah razı olsun cnm benim tesekkur ederim aldım cok sukur bebisimi kucagima darisi sizlere olsun insallah😍❤
Aselminaaa Kinalihalime cok sukur cnn cok sevindim hayirli ugurlu olsun rabbim hayirli bir evlat olmayi nasip eder insallah bebegine