Delal36 Bende 1 aralikta catlatma ignesi oldum 5 aralık şidetli kasik ağrısı ile acile gittim hcg 20.2 cıktı ayın 9 da tekrar kan testi yaptim 2.75 cıktı adet tarihim 13 aralık doktorum adetin geçtikten sonra test yap dedi sizde hamile miyim
EdaM2358 Delal36 canım iğnenin etkisinden dolayı önce yüksek çıkmış etkisi geçince düşüyor eğer gebelik varsa tekrar yükseliyor 15. gün kan testi yaptır inşaallah vardır 🤗
EdaM2358 ayse1205 bende de 1 hafta önceden sancı başlamıştı adet olacakmış gibi, 2 gün kalası falan da kasıkta batmalarım bel ağrım aşırı olmuştu 🤗
ayse1205 EdaM2358 benim de sancım oluyo ama onun dışında iğneleniyo sanki ipne batıyo gibi acı oluyo ve gögüslerim çok ağırıyo normalde ağırmazdı
EdaM2358 ayse1205 inşaallah vardır canım bi kaç gün daha sabret kan ver kesin çıkar olup olmadığı. Adet belirtileriyle aynı olduğu için çok anlaşılmıyor ben test yapmasaydım adet olacağım kesin derdim.
Yasemin0728 Sivasss canim iğne günü çok az kasık ağrısı oldu iğnenin ertesi günüde oldu bı daha da hiç belirti olmadı biraz beyaz akıntım vardı sadece şuanda yok belirti zaten
Sivasss Yasemin0728 benimde öyle iğnenin etkisi geçti ağrı falan yok acaba olmadığı diye düşünüyorum çok takıyoruz kafaya ya
Yasemin0728 Sivasss bende olmamistir diyordum kendimde belirti aramamaya çalıştım çünkü psikolojik olarak bulurdum. İğne gününü saymazsak 15. Gün testi öylesine yaptım çizgi çıktı şaşırdım belki iğne etkisidir diye doktora attım resmini oda iğne etkisi değildir pazartesi kan ver dedi
Sivasss Yasemin0728 hayırlısı olsun canım inşşalah 🤲🏻 Duygusallık başladı ya şimdide herşeye ağlar oldum 🙂