Seyhann Başım çok agriyordu dün aksam ve 500 mg lik Parol içtim zararsız diye biliyorum ama içim rahat etmedi içen varmı daha önce 😔
AycanFb Seyhann hamilelikte içilen ağrı kesici parol zaten canım içini ferah tut diş ağrısından dolayı 8 saatte bir günde 3 tane içiyordum hiçte birşey olmadı çocuğum gayette sağlıklı serumunu bile kaç kere yedim.
Mosimosi İçenler oluyor ama ben hiç içmedim, migrenim olduğu halde. Bu gibi durumlarda hamileler için serumlar var, onlar daha güvenli sanki.
ElifKarata Mosimosi canm serumdan daha hafif parol ve mınoset serum anında kesiyor ağrıyı parolun etkisi bile Yok
TugcEsila Ben grip oldugumda yazabildigi tek ilacti baska hic bir sey kullanamadm canim zararı yok diye icmisligim var bas agrisindada hamilelikte tek icilebilecek parol diye biliyorum 🙂
Seyhann Deletedmom35 ilk hamilelik olduğu için insan hep bsey olcak mı dye tetikte oluyo ya 9 ay nasl gecicek böyle 🤔🙂
Deletedmom35 Seyhann öyle canım benimde ilk hamileliğim ama bunlar doktorların verdiği ilaç rahatlıkla kullanıla bilir ... sağlıkla al kucağına inşallah bebişini hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻
Seyhann Deletedmom35 amiin insallh canm ya çok bekledim bide ben 1 senelik evliyim en başından beri istedik bu zamana nasip oldu çok şükür 😊😍
Deletedmom35 Seyhann ahhh kuzum bilirim bizde evlendik başından beri hep istedik zaten çevrede baskıda yapıyor çocuk ne zaman çocuk ne zaman diye evliliğimin 10. ayında hamile kaldım çok şükür 😊 şimdi 31 haftalık olduk az kaldı inşallah 🙏🏻
Melikeb19 Canım benim doktorum günde 4 tane içebilirsin demişti parol minoset bu grup agrı kesiciler yenidoğan larda bile kullanılıyor o kadar hafif sadece parol ve parol plus var ona dikkat et hamilelerde kullanılan sadece parol☺
Melikeb19 Seyhann ay iyi canım çok şükür dikkat etmek lazım ilk söylediğinde bende tereddüt yaşamış bakmıştım 😅