Hayırlı Sabahlar kızlar yaşadığım yere geleli 4 ay oldu 1 ay gecıkmedı adetım ondan sonrakı ay 6 gun gecen ay 2 gun bu ay 4.cu gunumdeyım hala gelen giden olmadı hastalıgımın 3.cu gunu kan testı vereceğim zaten ama dızce bır sorunmu vardır boyle yasayıp sorun olduğunu öğrenen oldumu

Kbrklnc ve birde adet gününden 2 3 gun önce ilişkiye girmek hastalıgı geciktirirmi

Adet düzensizliğinin sebebini öğrenirsin. Hormon bozukluğu mu var kist mi var yada daha başka bişey. Yada stres sıkıntı da gecikme yapıyor. Hatta hava değişimi bile. O yüzden endişelenme adet söktürücü verirler büyük ihtimal ama sen yinede doktora danış. Bu arada ilişki hastalığı geciktirmez. Bende öyle bişey olmadı hiç

Bittercikolata kontrole gıttım rahmınde bırsey gozukmuyor 3.gunu kan testı ver dedı canım 1.5 yıllık da evliyim bebekde istiyorum her ay gecıkme olunca endişeleniyorum acaba sorunmu var dıye

Adetinin 2. Veya 3. günü hastaneye git hormon testi verdir. Bende mesela sıkıntı var mı acaba diye gitmiştim sorunsuz çıkmıştı herşey. Ama eşimde varikosel rahatsızlığı vardı o yüzden biraz geç gebe kaldım. Sende stres yapma kendinde bı sorun yoksa birde esin muayene olsun. İnşallah tez zamanda sende tadarsın bu duyguyu 🤲🏻

Bittercikolata eşim 6 ay önce oldu varikosel ameliyatını suan değerleri iyi çıktı canım inşallah Allah razı olsun güzel cümlelerin için ❤️❤️

Kbrklnc o zaman hiç sıkıntı yapma kendine. Güzel haberleri alman yakındır ben öyle hissediyodum ❤️