123zulal Hamileliğimin başından beri karnımda ağrı şikayetim vardı kaç doktora gittim rahim büyümesi kasılma vs dediler bugün sabah şiddetli karın ağrısı şikayetiyle acile gittim doktor 6cm miyom var dedi 18 haftalık hamileyim moralim bozuldu bu durumu yaşayan var mı aranız da gebeliğe bebeğe doğuma bir etkisi oldu mu acaba 😔😔
Derinsmom 123zulal ben varım🙋🏻♀️ Bende detaylıda öğrendim 4 cm büyüme olursa doğum sezaryen olcak ve orda alcaklar
ferhunde 123zulal benimde var miyomum agri oluyordu zamanla vuxut o agriyada alisti.araba lullanirlen hafif tumsekten gecsem ciglik cigliga bagiriyodum agridano derece sancim vardi.miyomun yeri ve buyukligi cok onemli eger bebege etki etcek yerde deglse normal digumda oluyor.ve bazi miyomlari sezeryanlada almiyolar cok kanaamaya yol actigi icin.en iyisine doktorunuz karar verir.
sevilay1korkmaz 123zulal kuzum benim hiç üzülme Allah Bi şekilde kolayını veriyor. Bende miyomum 4 cm Ken hamile kaldım ve hamileliğim boyunca hormonlardan dolayı 9 cm e kadar büyüdü miyomun nerede olduğu çok önemli 17 gün önce sezeryan doğum yaptım. Sezeryan da bebeği aldıktan sonra alınacak yerdeyse alırım dedi sonrasında “alamadığını alırsa yumurtalıklarım zarar göreceği söyledi ve baya kanaman olurdu” dedi doğumdan sonra da küçüldü 5 cm olmuş. Yani sakın canını sıkma benim de ağrılı geçiyordu. Bi şekilde atlattık. Bol bol dinlen miyom varken 3 kat daha dikkatli olman gerekiyor çünkü. Moralini hiç bozma iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın 😘
Mom3 Arkadaşımda çıktı,sezeryan oldu, doğum esnasında miyomlarini da aldılar, hangisi hayirliysa o olsun hakkımızda inşallah
Derinsmom 123zulal valla hep ağrım oldu hala da var ama anlamış değilm hep rahim büyümesinden dediler ama ondan da olabilir Pazartesi bi doktora gitcem bu konuyla da alakalı öğrenirsem yazarım sana da🥰
123zulal Derinsmom benim de hep ağrım oldu banada rahim büyümesi dediler benimde pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek haberdar ederiz birbirimizi artık teşekkür ettim 😊😊