10/12/2020 de spinal sezeryanla kızımi kucağıma aldım.Ama çok kötüyüm 5 cm acilmam vardı tam 10 saat suni sancı çektim kendi sancım yoktu 40 haftaliktik doktor 3cm acilmam var suniyle dogurursun dedi.Bende kabul ettim zor olsada,aslında acı eşiğim iyidir ama nedense nst de 40 50 ve 72 değerlerde nefes alma kendimi sıkma falan oldu.Baskalari bunu abartı buldu ama sancım bir türlü artmadı epidural takıldı ama ilaç enjekte etmediler duşa girdim plateste zipladim nasıl olduysa epidural çıkmış bende ilacı bekliyorum nst 100 olursa yapacaklar çıkınca bir daha yapılmadı ona çok üzüldüm.Neyse beklerim sıkıntı değil dedim.Sanci artmıyor suyumu 4cm patlattilar ağrım bana göre fazlaydı ve değere bakmak istediler nst de ben sancı çekerken bebeğimin kalp ritmi düşüyormuş.Bana sancı düşük yükselirse bebeğin git gide kalbi yavaslar dediler yani sezeryan ol demeye geldi.Bebegim söz konusu olunca tamam demek zorunda kaldım.Ama çok üzgünüm kendimi normale çok alistirmisim ne fotoğraf cekebildim ne cikardiklarinda gösterdiler ne de eşimi aldılar ağrıdan zaten terlik taç hicbirsey takamadim berbattı paspal bir vaziyetteydim.simdi sütüm de yok hastahane bunu bilerek yaptı eminim ama ben psikolojimi nasıl düzelteceğim bilmiyorum nolur bana yardım edin