Arkadaşlar merhaba Doğum hikayemi yazmak bana da nasip oldu çok şükür 🙏 hikayem uzun olursa vaktinizi alırsam şimdiden kusura bakmayın hakkınızı helal edin vaktinizden çaldığım İçin 🙏 Dün yani ayın 11’inde iç çamaşırıma biraz suyum geldi gibi tabi benim tecrübem olmadığı İçin kayınvalidem ve görümceme gösterdim sonra hemen doktorumuzu aradık bugün gel kontrol edelim suyun gelmesi bizim için Doğumun başlamasıdır dedi apar topar hemen hastaneye gittik görümcem ve eşim ile doktorumuz suya baktı iyi olduğunu söyledi muayene etti 3 cm olmuş yatışını yapalım dedi ama benim ağrım Yok beni bi stres bastı hiç böyle hayal etmemiştim 😂 sonra yatış işlemleri yapıldı ücret ödendi beni ağrı odasına aldılar 3 kez falan NST ye bağladılar ama benim ağrım Yok suni sancı verdiler saat 18:00 gibi muayeneye aldılar 4 cm olmuş doktor mavi bi çubukla suyumu patlattı sonra suni sancıyı biraz açtılar benim ağrılarım girip duruyor ama adet ağrısı gibi Saat 19:00’a doğru benim ıkınma isteğim geldi görümceme hemşireye söyle doğuruyorum ben dedim hemşire 19:00 gibi geldi muayene etmeye Doğumhaneye götürdü tabi ben yürürken doğuruyordum 😂 muayene etti 8 cm olmuş açıklık ben geliyor diyorum 😂 ıkınma tut diyorlar burundan nefes al ağızdan ver bana gelin sorun onu zor tuttum çıktı çıkacak 😂 doktor geldi apar topar üstünü bile değiştiremedi yanlış olmasın 2-3 ıkınma ile 5-10 dk arasında doğurdum arkadaşlar çok şükür Rabbime 🙏 biraz dikiş atacağını söyledi zaten Doğumdan dikişim daha uzun sürdü diyebilirim 😅 Ama size tavsiyem Allah’a sığının bol bol dua edin sizin yardımcınız sadece Allah olur Rabbim herkese benim gibi çekmeden sağlıklı ve kolay Doğum nasip eder inşallah 🤲🙏🙏 Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏🙏