Bende doğuma hikayemi ne zaman yazıcam deye hep bekledim şükürler olsun Allahıma oğlumu bana verdi nihayetinde😇🙏🏻Biraz zor olsada başardık ama bebeğim daha ağlamadı ciğer açıcı vurmuşlar daha uyuyor hala ağlamıyor küvezdedi...neyse uzatmadan şöyle başlayım 21.05.2018 tarihinde benden su geldi eşimi işinden ettim hemen geldi ama sancı falan hiçbişey yoktu hemen hastaneye doğru... beni nts ya bağladılar açılışım 3dü daha erkendi söylediler doktorlar..sancı olmadığı için bana suni sancı yaptılar açılışım 5oldu bağırdım sancı gelince hemen bana epidural deye yalvardım doktorlara onlar da epidural yaptılar sonrasında ben uyudum uyanınca yine bana baktılar açılışım 9olmuşdu..hemen ıkın dediler bana bebek gelmek üzere bende elimden geleni yaptım ama bebeğim yinede gelmedi çatı müayinesi yapıldı bebeğim kafasını doğum kanalına yalnış pozisyonda indirmiş onu fırladınca riskli olucak bebeğin için söyledi doktorlar tek yol sezeryan ..artık 22.05.2018 saat 8e gelmişdi o vakite kadar dünden ac kaldım epidural yaptırdım için neyse saat 12.00da beni sezeryana aldılar 15dakikadan sonra bebeğimi doğurdum bebeğim ağlamadı o yüzden banada göstermediler hemen küveze aldılar..şuan ben başka odadayım bebeğim de küvezde doğru düzgün görmemişim bebeğimi daha eşim sadece resimlerini çekmiş ..benden süt alıp bebeğime verckler sizde dua edin bebeğim için lütfen hastaneden bebeğimle beraber çıkıyom İnşallAh🙏🏻🙏🏻🙏🏻