CagOz1 7 haftalık Ken gitttim kese gözüktü kalp atısı ve cocugu göremedik doktor 10 gün sonra gel dedi şimdi 7+5 im şimdi cocuk ve kalp atısı duyabilirmiyim ya cok korkuyorum
150_gelartik CagOz1 duyarsın gülüm korkma. Ben 7+2 de gittiğimde dr rahimde anca buldu çocuğu çok küçüktü kalbi atıyordu güzel de atıyordu ama çok küçüktü senin gibi 7+0 da,gitsem görünmeyecekti
songul1405 CagOz1 Görürsünüz korkmayın. Ben de 7. Haftada gittiğimde göremedi bebişi ve kalp atışlarını. Kesenin en ucuna saklanmış. Ben alttan muayene istedim ordan bakın diye. Ordan bakınca gördük ve duyduk şükür. 2 hafta sonra da ultrasonda göründü ve duyuldu kalp sesleri zaten. Korkmayın hiç :)
Boncukgiller003 Anneadayi09 Ben 5 haftalıkken kese yok beş haftalık olmuş görünmesi lazımdı ama kese görünmüyor gebelik sonlanmis dedi direk doktor. Elim ayağım titredi korkudan bı şok gibi oldum. Devlet hastanesi ise göremiyor. Ordan ağlayarak çıktım özel kliniğe gittim o Doktor gördü keseyi merak etme kesen var dedi herşey yolunda dedi. 7+0 da kalp atışını ve bebeği gördük 😊💙
Ozlmyiiilmz Ben ilk devlete gitmiştim o heyecan panikle 6+2 iyken kese yok dedi 2 hafta bekledim hiç moralimi bozmadım özele gittim 8+3 iken kalp atışlarını duydum gerekirse alttan muayene iste ısrarla yok derse doktorun alttan mutlaka gözükür
Anneadayi09 Boncukgiller003 şuan rahatladım bende pazartesi özele gideceğim inşallah görürüm dünden beri aglayasim geliyor
Hayris90 Anneadayi09 ağlama üzülme güzel düşün ben de dün gittim geç döllenme olmuş adet tarihini düzeltti doktor sekizdik düzeltmeyle 7 haftalığız🥰 hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür senin de öyledir belki🙏🏻
Hrkdrn Tüp bebek transferi 6+3 hafta bugün. çarşamba günü kese göründü yolk sac oluşmuş dedi ama embriyo göremedik perşembe gidicem tekrar. Umarım görünür bu defa. Doktor herşeye ihtimal veriyor