Beybeybi Kizlar nAsilsiniz bende bacaklarimda varis olustu fikri olan varmi yada sizdede olanlar varmi hamisler😔
Eymirinannesi Beybeybi bende de küçük mor damarlar arttı. Halamda da olmuştu bacak ve vajinasında pinpon topu gibi her tarafı şişti varis çorabı giydi yürüyemiyordu İnş Biz o noktaya gelmeyiz
Deletedmom206 Beybeybi 3 aylik hamilelikte çıktı ayaklarımda o günden beri variz çorabı kumlanıyorum çorap giymezsem agrılarım yine basliyor
bilges Eymirinannesi vajınasın da çıkan doğumdan sonra gectımı acaba bır bılgınız varmı 31 haftalıgım bır bırbucuk aydr bendede çıktı ve artık çok acı verıyo çok kötü😞😖
sudamlasi Deletedmom206 varisler neden çıkıyo sanırım bende de çokk az var mor kırmızı ince damar gibi oluyo dimi
Beybeybi @GlsmGkcn# canim yok zaten Agda yapmiyorum bugun Doktor Randevum vardi bana varis corabi yazdi bakalim nasil kulanacam😬
Beybeybi [bilinmeyen] ewet haklisin her cocuk baska seyler oluyor 🌺ama benimde Doktorum yazdi bugun bana ama herzaman giyeceksin dedi sicak olmuyormu acaba cvp Versen mutlu olurum
bilges Beybeybi ah canım ya şükret ya benım bacakalrım da yok ama vajınamda çıktı o kadar agrı acı veeıyokı anlatamam tuvaletımı bıle zor yapıyorum 😖😫😫😖
Deletedmom206 sudamlasi şimdilik hamilelikten dolayı sadece çorap giyebiliyoruz Doğum sonrası doktor dedi gelirsin ufak bir operasyonla ameliyat gibi alcaklar
Beybeybi [bilinmeyen] ewet haklisin sicak cekilir amabenim varislerim hic aci falan yok sadece arada hafif kasiniyor bacaklarim bitek damarlarim sismis vemorarmis
yakamoz Benim de öyle 31 haftalığım ilk vajinamda başladı ve çok agriyor. Simdi bacağıma da indi. Çok zorlanıyorum 😢