Seyma_sst 31.haftadayım sırt bel ağrılarım hala devam ediyor normal midir geceleri belime ve bacaklarıma sıcak su tutuyorum biraz rahatlatıyor sizce zararlı mıdır bu yöntem
Elifaysu Seyma_sst inan canım bende bilmiorm ama ben banyoda hep bacağıma tutuyorum belime tut muyorum korkuyorum ne olur ne olmaz diye ama bacaklarıma tutuyorum rahatlatıyor☺️
yigitalpinannesi40 Seyma_sst Sıcak su kasları gevşettiği için doğumu tetikler çok sıcak suyla bile banyo yapılmaması gerekiyor canım
Aytenkrsln Seyma_sst canım daha çok erken perşembe günü randevum vardı doktor bana özellikle sıcak suyla duş alma dedi mümkün olduğunca sıcak su kullanma ılık suyla duş al çünkü Rahmi açıyormuş tercüme edemiyorum
Yaylacicegii1_ Seyma_sst benim bildiğim kadarıyla doktorlar sıcak suyu önermiyor. Ilık su olucak rahimde kasları gevşeterek açılmaya sebep oluyormuş
Cumcum Son haftalar dışında sıcak su tetikleyici olabilir. Bacaklarınıza sıcak su varis varsa arttırabilir.
Seyma_sst Aytenkrsln anladım canım çok sağol valla ağrıdan sıkıntıdan ne yapacağımı bilemedim bu zamanda da doktora gitmek sıkıntılı gelecek hafta randevum var gittiğimde soracağım bende
Naaz Seyma_sst ben 39 haftadayim fıtığım var normalde belim tutuldu kaldı doktor sıcak koyabilirsin dedi
haticem5707 Seyma_sst sizinde sanit bi noktasında mı resmen oramı oyuyorlar ne yatırıo ne oturtuo ne yürütüo
Aytenkrsln Seyma_sst evet doğru canım çok geçmiş olsun dikkat et rabbim bebeğimizi sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Ozlem78 Seyma_sst bu postu açtığınız için teşekkür ederim çünkü bende kaynar suyla banyo yapıyorum 26 haftalık hamileyim ama bu bel ağrısı bacak ağrısı bende çok çekiyorum belkide işte yorulduğum içinde olabilir o yüzden eve gelince her gün sırtımın ve ayaklarım arıyan yerlerine vicks sürüyorum maaş yaptırıyorum ve gerçekten çok iyi geliyor doktoruma da danıştım naneli ve yakıcı bi krem olduğu için sakıncası var diye bi sakıncası olmadığını söyledi.
Susam1 Seyma_sst ben 1 saat öncesi bel agrısından iki büklüm olmuştum yine bende bel kayması vardı tedavi oldum ozon tedavisi sonra geçti ama dikkat etmem lazım ki azmasın agrısı neyse bugun hava güzeldi dolarda taburede oturdum biraz fazla sonrası perttim şimdi duşa girdim inanılmaz rahatladım ılık suyla duş aldım sende dene bide duşta dizilerimi kırmadan parmak ucuma dokunmaya çalışıyorum karnımı zorlamadan mesela 5 5 yapabilirsin.. Ben spor hocasıyım bu arada işe yarar denemeni tavsiye ederim 🤗
Seyma_sst Susam1 ay çok teşekkür ederim yapacağım esneme hareketleri zorlamadan yapmaya çalışıyordum bu konuda bilgili kişiden tavsiye almak şuan çok mutlu etti 😍😍🤗
iremtatlidil Sıcak su benide çok rahatlatıyor 34. Haftadayım tabureye oturup başımdan aşağı tutuyorum o kadardan bişey olucağını düşünmüyorum. Kayınvalidem son doğumunda 36. Haftada küveti doldurup içine girmiş çıktıktan 1 saat sonra suyu gelmiş ve doğurmuş 🙄