Ikicocukannesi32 18+1Gunluk Hamileyim Yataktan Kalkarken Gobek deligimin orasinda bir sey oluyor hafif şiş gibi dokaniyorum sonra gidiyor Acaba Bebegim poposunu falan mı dayıyor Bebegimì sevebiliyorum diye cok mutlu oluyorum😄😅
Hayalim- Ikicocukannesi32 yaa bendede aynısı oluyo acaba bebeğim mi diye düşünüyorum ama emin de değilim ama eğer oysa çok güzel bi his 😍
Senaa27 Ikicocukannesi32 bunu hissetmek için çok erken değil mi🙈 ben 35.haftamdayım daha yeni poposunu net olarak ayırt etmeye başladım
07Rukiye07 Ikicocukannesi32 yukarı çıkıyor canım git gide , yakında yerde değiştirecek hergün bi sağa bi sola gececek dısarıdan belli olacak göbeğin yamuk duracak ☺️
Gayeninannesiyesim Ikicocukannesi32 Kuzum hevesini kırmak istemem ama çok ufak daha bunu anlamak çok zor🤗
Senaa27 isilayaslan32 doktor pozisyonunu söyledi 😂 o yüzden üst taraftaki sertlik popo ince olan ayak o şekilde hissediyorum bazıları parmaklarını bile hissdiyormuş da bende uok 🙈
isilayaslan32 07Rukiye07 bende 35 + 4üm hareket ediyor karnım yamuk duruyor ama elimi ayağımı kafasımı poposumu çözemiyorum 🤷🏼♀️☺️☺️