Resim neden yüklenmiyor? 🥺

Bence kız. 🙂çünkü erkek bebekler genelde 13.haftada belli oluyor. Net bi şekildede 15. Haftada belli oldu benim 🙏

Gulsen4224 Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin Herkes kız istiyor benim de hep içime erkek doğuyor karnımdan da erkek diyorlar rüyamda da erkek bebeğimin olduğunu gördüm 😃😊 Kız olursa mutluluktan kafayı yeriz 😍

tugba3 Kuzenlerimin de oğlu oldu birine 12 de birine 14 de %90 kız dediler 16 yı geçtiklerin de erkek olduğunu öğrendik 😊 Önemi yok ne olacağının, ama insan merak ediyor işte Çin takwimi falan filan boş beleş şeylerle uğraşmak zorun da kalıyoruz 😃

Gulsen4224 Amin canım bu arada çok teşekkür ederim baktığın için 🙏🏻💐😊 Wallahi gördüm ki hastanede yatıyorum kucağıma weriyorlar bebeği gözün Aydın al Buda senin oğlun diye 😆

Rozerr06 nedense benim de içimden kız geçti rabbim hayırlı ile kucagina almayı nasip etsin inşallah 🙏

K-A-Y Walla bir öğrensem hepinize teker teker etiketleyip söyleyeceğim ne olduğunu keşke kız olsa doktor da tahmin de bulunmadı ama tıklattı erkek gibisine 🤣 Ama işte net birşey yok orta da çatlayacağım Çin takwimi yap dediler erkek çıktı kafam allak bullak 😂 Çok teşekkür ederim ☺️

Rozerr06 benim 16 haftalikta tam belli olmuştu kiz diye 🤗 cin takvimi de bana erkel demişti 🤣 aynn sonuç netlesince bizde de haber ver 🤗🥰

Rozerr06 bende yükleyemedim üye olmamız gerekiyor mu o hızlı resim yüklenen yere