Gmzcnrgzl Minnaktospik 17+6 yız ikinci oğlum geliyor 🙏🧿 midem sürekli yanıyor ilaç kullanmak istemiyorum süt salatalık idare ediyorum artık.
Gmzcnrgzl Alara005 benimde öyle 🤦♀️ ilk gebeliğimde de olmuştu doğumdan sonra yaşamadım şimdi yine başladı
Berfininannesi Minnaktospik 13+5 hâlâ devam mide bulantısı 😑cinsiyet ocağın başında gitmeyi düşünüyorum 🥰
Senaaa1 Merhaba güzell anne adaylarıı🥰 Bizdee 17+2 yizzz ama hala cinsiyetimi göstermemekte ısrarcıyızz 🤷♀️🤰🥺 yolu yarılamaya çok az kaldı rabbim hepimizi zamanında sağlıklı bi şekilde yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🏻
Minnaktospik Senaaa1 aminn çikolata filan yediniz mi girmeden once❤ saglikli olsunlar da en gec 20 de gosteriyorlar inşallah bir an once gosterir minik😂🥰
asellolya 16 haftalık olduk cinsiyetimiz kız 🤰🏻 benim kabızlık dışında mide bulantım koku hassasiyetim falan kalmadı cok sükür/ Çabuk yoruluyorum sırtım cabuk ağrıyor ama koku hassasiyeti bitti hayata döndüm resmen. 🤷🏻♀️
Minnaktospik asellolya Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin❤🌺🤲 hazırlıklar da baslar yavas yavas bulantilar gecmeden insanin bisey yapasi da gelmiyor 😅
Senaaa1 Minnaktospik yedimm yaa yemem mi :) vişne suyu bile içtim ama bizim ki hiç oralı olmadı uyuyordu galiba🙈🥺😍
B_a_d_e_m Gozdeku değişmedi bende bilmiyorum yanş çok nadir oluyor değişkenlik gösteren çin takvimindese kız gösteriyordu hepsi doğru çıktı yani 🤰🙏
Minnaktospik Gozdeku ikilide değişebiliyor en doğrusu 16 hafta ile 20 hafta aralığında bi tarihte baktirmak diyor doktorumuz bizim de ama genelde kizlar erkege dönebiliyor erkekten sonra kiz denen pek duymadik 🤰🏻
Minnaktospik Prenses29 ben medipol hastanesine gidiyorum doktorum Hatice hanim cok memnunuz bi arkadasim da ona yeni dogum yapti o da memnun kalinca iyice ısındım doktora🙏❤
Minikbademinannesi Minnaktospik biz mayista dogcaz 17+1 haftaligiz henuz yanma eksime yok cinsiyet ogrenmiycez 😅
Minnaktospik Minikbademinannesi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤ cinsiyeti neden öğrenmiyorsunuz sürpriz mi olsun diye☺️
Gamze2259 Minnaktospik 15+5 olduk. Bulantılarım bitmişti bı kac gündür yine var 🙈 ikili tarama testi yapmadı doktorum. Salı günü gidicem inşallah cinsiyeti öğrenirim. Birde sanırım üçlü tarama yapılacak. Aramız az 😁 dogumlarimiz da yakın yakına olabilir
Minnaktospik Gamze2259 hadi hayirlisi evet aramiz az biz de suan 16+4 üz bakalim inşallah Allah hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın 🥰❤🤲🧿 ikili taramayi yaptirmis miydiniz bisey cikmamissa genelde üçlüyü yaptırmıyor çevrem, siz kendiniz mi istediniz yaptırmayı 🌸