DeryaKaragc Kızlar benim karnım kasılıyor sonra da gaz sancısı gibi bir sancı oluyor karnım da nefes zor aldırıyor doğum sancıları yada yalancı sancılar böyle mi oluyor ilk hamileliğim sancıya dair pek bir bilgim yok
Babyboymom DeryaKaragc cnm o yalancı olabilir nst ye girmeni ister dr bi görün erken doğum belirtisi olmasın için rahat olsun yani
Zera_ER DeryaKaragc ben düzenli sancımı 75 -80 lerde anlamadım ntsde cıktı sora o sancımıydo dedim😂 Artık o kadar alısmısımki hamilelikde acı cekmeye 80 deki sancı koymadı ya😶
DeryaKaragc Haka düzenli değil ilk ikisinde 20 dakika arayla geldi sonra geçti bir kaç saat sonra tekrarladı şimdi
Haka DeryaKaragc düzenli deyil bence yalancı sancı ama doktora görünmesinde fayda var en azından içi rahatlar
BeyzaGnaydn Kasilmalar normal ama sanci da eslik ediyorsa bi doktoruna gorunmeni tavsiye ederim canm.
Neslihannteo BeyzaGnaydn kasılma dediginiz nasil oluyor benimde 3 gündür karnim çok sertleşti ya böyle bi durumla karsilasan var mi
DeryaKaragc Babyboymom canım 3 gün önce kontrolüm vardı herşey normaldi nst ye girdik şükür bişey çıkmadı ama buda yeni başladı
Zeytininpeyniri Benimde dün akşamdan beri adet sancısı gibi ağrılarım var neyin nesi çözemedim 😥ilk olunca bişey bilmiyoruz hic
DeryaKaragc Zeytininpeyniri bilmemek arada kalmakda çok kötü beneğin hareketleri normal kanamam yok diye doktora gitmek istemiyorum zaten br kaç gün önce doktordaydım
Zeytininpeyniri DeryaKaragc ben geçen hafta cuma gtmistim hastaneye yarın yine gtcem dün akşamdan beri gaz sancısı gibi adet sancısı gbi değişik sancılar oluyor karnimda neymiş bakım bi
DeryaKaragc Zeytininpeyniri bende eşimin işinden dolayı cuma gidebilirim ancak gidinve burayada yazsana canım neymiş
BeyzaGnaydn Neslihannteo kasılma işte karnin tas gibi olur bi yerde toplanir genelde, bazen hareketlerini kısıtlar.
Neslihannteo BeyzaGnaydn 2 gündür karnim çok sert ondan mi acaba ama hastaneye gitmedim bir saattirde sanki regl olacak misim gibi bi agri var acaba bizim oglan geliyor mu ya 🤷♀️
DeryaKaragc Zera_ER hamilelik acılara alışmak demek galiba herhangi bir ağrı normal gelmeye başladı artık hamileliktendir diyorum
ayseglblbll Gerçek sancı inanın kendini belli ediyor yalancı sancılarla alakası yok 5dakikaya bir geliyor ve inanılmaz bir bel ağrısı ile geliyor kızlar 17 günlük anne olarak söylüyorum 😊
DeryaKaragc ayseglblbll ne zormuş anne olmak ya sancısı bile bir tuhaf yalancısı böyleyken gerçeği nasıl acaba 🤨