mervayd1n Kızlarrrr karnımda ufak sivilcelenmeler oldu , kaşınıyorda 😔 dün sağlık ocağına gittim Dr önemli birşeye benzemiyor alerjik gözüküyor dedi bi krem verdi . Kontrolüm salı günü kendi Dr gidene kadar umarım daha kötü hal almaz
oykuduru21 mervayd1n ben varımm😣 2 hafta önce üst karın bölgem kızardı kaşındı çok sonra da kabarık kabarık oldu İsilik gibi doktora gittim krem verdi iki kere sürdüm geçirdi ne yazdılar size krem olarak
ExcitedMom mervayd1n benim de hem kasık bölgem hem bi göğsüm kaşınıyor kızarıyor pıtır pıtır oldu haftaya doktora gidince danısıcam şimdilik sudocrem sürdüm valla
mervayd1n oykuduru21 fenistil diye bi krem canım , sürdüm baya söndü gibi şuan işte sen kaç haftalıksın
mervayd1n ExcitedMom bende de göğüste kaşıntı oluyor salı günü kontrolüm inş önemli birşey değildir . Kaç haftalıksın ?
Serene001 ExcitedMom BEndede oldu bileklerim göğsüm ve karnımda isilik gibi krem kullandım Bi süre kesildi sonra devam atti pazartesi doktora gidicem dermatolojiye umarım gebelik koleztazı değildir
mervayd1n Serene001 kaçıncı haftan canım , inş öyle değildir ya kötü düşünme o ihtimali aklıma getirmek bile istemiyorum 😏
ExcitedMom Serene001 gebelik kolestazı bulgularında gaita da açılma idrar renginde koyulaşma haksızlık istahsızlık depresyon gibi şeylerde var ya kaşıntının ondan olacağını sanmam
oykuduru21 mervayd1n 20+3 olduk 🌸 ne olur ne olmaz diye kolestaz testi de yaptırmıştım temiz çıktı alerjik tarzı bişeymiş sanırım ama yine de rahatsız ediyorsa bence doktorunuz görsün çünkü bu kaşıntılar varken kan ilacı kullanılmadığını söylemişti benim doktorum kaşıntım bitince başladık o ilaca
Hilalmetin Benimde ilk hamileligimde olmustu karnimdan basladi butun vucudumu sarmisti aradan 19 yil gecti hala izleri duruyor 200 de bir hamilelerde olur demisti doktor kasinmaktan kaniyordu insallah sizinkiler benimki gibi olmaz kortizonlu krem bile fayda etmiyordu
ExcitedMom mervayd1n 14+2 daha önceleri strese bağlı olarak olmustu göğsümde yan kasıgımda ve kolumda ya aynı şey tekrarlıyor ya hamileliğe bağlı doktoruma danısıcam
Serene001 mervayd1n doğal olarak ya denemediğim şey kalmadı kortizonlu ilaçta kullandım eczaneden aloeveralı spreye varasıya sadece soda salatalık bi süre sönüyor sonra devam 30 haftalığım
Serene001 ExcitedMom idrar da koyulaşma var ama gaita bi değişiklik yok Demir ilacı kullandığım için olabilir bilmiyorum inş bişey olmaz 🙅♀️