Lady-pnkk Kzilar 26 . Haftamdayim.bu hafta cok zorlanmaya basladim kabizlik siskinligim var surekli balon gibi geziyorum midem sanki bogazima kadar cikmis gibi istahsizlastik hazimsizlik cekiyorum bide uzerine bel agrisi sabaha kadar yatamiyorum dönup duruyorum ayni durumda olan var mi çok bitkin düstüm 🤕
25moonlight-2021 Lady-pnkk yazdığınız şeyleri harfi harfine yaşıyorum bende 26 haftalık hamileyim. Üstelik reflü yüzünden de uyuyamıyorum. Bugün doktorum rennie şurup verdi. En azından o yönden bir tık rahatladım ama bel ağrısı şişkinlik uykusuzluk kabızlık hepsi var 😄 ne yapalım bebişler için biraz daha dayanalım bakalım 🥰🌸
Happycik Lady-pnkk yemenize dikkat ediyor musunuz. Kabızlık için sabhalari aç karnına bir kaç kayısı ve bir bardak su içebilirsiniz. Ve düzenli az yiyerek belki atlatabilirsiniz.
hm35 Lady-pnkk bende çok uykusuzluk çekiyorum bi gece uyusam diğeri dönüp duruyorum. bel ağrım vardı pilates ve yoga yaparak geçti. yoga tavsiye ederim daha önce yaptıysanız çok rahatlatıyor
Lady-pnkk 25moonlight-2021 cok kotuyum hic iyi hissetmiyorum surekli bi baski hissi surekli siskinlik uykusuzluktan ölcem
25moonlight-2021 Lady-pnkk Allah yardımcımız olsun gerçekten. Anne olmak zor…. Rabbim tez zamanda mükafatını versin inşallah 🌸
Znurhalil Benimde belim ağrıyordu canım senin gibiydim trendyoldan hamile yastığı aldım çok şükür ondann sonra bel ağrım kalmadı yatarken rahat ediyorum bende ağrıdan uyuyamiyordum
Znurhalil Mide şişkinliği içinde doktor bana gece iki yastık köy ki başına miden yukarı kalksın agzinna gelmesin baskı yapmasın dedi bı dene canım istersen
Eylul58 Canim kabizlik demir ilacı aliyorsan ondan da olabilir, bende ayniydim magnezyum da yazdı sırt ve bel agrilarim için onu kullanınca rahatladı biraz bağırsaklar, sırt agrim mevcut ama
Lady-pnkk Happycik yememe dikkat ediyorum.canim cok istahli degilim zaten az bile yiyorum daha da kesersem bebek gelismez diye korkuyorum
Happycik Lady-pnkk tabi doğru. Ben çok yediğim zaman hazımsızlık yaşıyorum ondan dedim sizede. İnşallah geçer başka bı fikrim yok ☺️🙏
gulsen03 Bende 27 haftalık hamileyim. Aynı şikayetleri zaman zaman yaşıyorum. Kendimi bildim bileli bağırsak tembelliği var zaten bende. Sürekli kabızımdır. Ama hamileliğimde buna çok dikkat ediyorum ve gün içinde bağırsaklarımı çalıştırmak için kuru kayısı yiyorum. Özellikle sabahları aç-tok fark etmez. Günde 4-5 adet yeterli. Geceleri hep sağ veya sola yatmaktan iki tarafım da ağrıyordu çareyi bacaklarımın arasına yastık koymakta buldum. Şimdi biraz daha iyiyim. Eğer yemeği fazla kaçırdıysam da yatarken başımın altına çift yastık alıyorum. Böylece uyuyabiliyorum. Ben çözümü böyle buldum. Sizlere de fikir olsun 😉