Dilbersen zumrutk En kısa zamanda güzel haberi alman dileğiyle, Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah sana ve senin gibi bebiş bekleyen tüm kadınlara. ❤
HaleErhan zumrutk rabbim en kısa zaman da en hayrlı seklde nasip etsin inşaallah cnm sana da isteyen herkese rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Allah yar ve yardımcın olsn. Allahn iznyle olur sen umudunu yitirme 🤲
gmzrk zumrutk benimde 6 seneden sonra oldu şuan hamileyim şükür rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese 💗
RANA60 zumrutk Raabim tez zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayi cok kafana takma birak akişina olur canim
Fatma373737 zumrutk kuzum rabbim kucağını doldursun inşallah namazımdan sonra dualarımda tüm isteyenlere yer veriyorum her şeyin zamanı var bende çok uğraştım rabbim aratmasın vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucağını doldursun inşallah
Yasemin0728 zumrutk rabbim sana ve isteyen dileyen hayalini kuran herkese hayırlı sağlıklı merhametli güzel kalpli evlatlar nasip etsin inşallah canım 😊
Esross zumrutk rabbim inşallah tez zamanda seni de müjdelesin canım bn çok dua ediyorum rabbim isteyen her kuluna nasip et diye bnde çok istedim çok şükür nasip etti Allah’ım inşallah isteyen kullarını boş cevirmesin kucaklarıni doldursun inşallah 💙💙🌼
Gigy zumrutk Allah’ım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ,adına okudum ,güzel haberler verirsin inşallah 🙏🎈
Canerkan1 zumrutk canım benimde oğlum 5 yaşında iki buçuk yıldır hiçbi sorun yok olmuyo tam oldu boş gebelik çıktı kürtaj oldum bu sabah ilk adeti oldum rabbim tez zaman da hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin isteyen herkeze banada
Betulsultan1 zumrutk rabbim tez zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı evlat nasip etsin canım rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallah😘🤲🏻