Hanzade06 Merhaba.Ben an itibariyle 40 +0 oldum.Herhangi bir doğum belirtim yok.Pazartesi kontrolüm var.Merak ettiğim komu şu hiç bir açılma ağrı olmadan doktorun belirlediği gün suni sancıyla normal doğum yapan var mı ?
eliff26 Hanzade06 merhaba hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Ben nisan geldiği icin acile gitmiştim icim rahatlasin diye hicbir sancim yoktu 4 cm açılma olmuş ama sancı yetersiz olduğu icin suni ile doğum yaptım
Nilaykirikbas5516 Hanzade06 ben 39 +1 de 1 cm açılmam vardı sadece ne agrım ne bişeyim hiç bişeyim olmadı suni sanci ile normal doğum yaptım
MSBebek Hanzade06 büyük meyve olan hurma açılmaya çok.iyi geliyormuş inanıyorum bendee bide sürekli çömelip kalk bacaklarınla açılman olsun diye yürüyüş yap.bence arkadaşım inşallah bı avazda 😃🥰🥰🥰
tekbirask156 Hanzade06 selam canim benim de hiç ağrı acilmam yoktu cuma doktora gittiğimde . Sonra o gün akşama adet sancısı gibi başladı ertesi gün birazcık suni sancıyla ve kendi sancımla doğum yaptım . Eğer olmasaydı pazartesi günü sadece suni sancıyla başlatacaklardi . Ben de 40. Haftamdaydim . Bulunduğum şehirde 40 dan sonra açılma sancı yoksa suni sancıyla başlatmayı deniyorlar . Rabbim kolaylık versin 🙏🏾
LinaNaz Ben iki dogum yaptım biri 42 haftada biri 41 hiç sancım yoktu doktorum gün verdi gittim suni sancıyla dogum Yaptım
Hanzade06 LinaNaz Maşallah size.Son zamanlarda biraz stres oluyor insan inşallah benim de sizin ki gibi olur.
mmek_2014 Benim ilk oglum 41. Haftaya kadar dogmadı. Hiçbir belirtim yoktu ne sancı ne açılma ne suyun gelmesi. 41+2 de yatış yaptırdı doktorum 7 saat kadar suni sancı aldım ama onda da hiçbir ilerleme olmadı. Sezaryana aldı doktorum mecburen
Hanzade06 mmek_2014 Sağlıkla kucağımıza almamız önemli olan.Bir o kadar da sancı çekmişsiniz analık gerçekten zor.
Hanzade06 tekbirask156 Hayırlı olsun sizin de doğumunuz.Insallah rabbim tüm hamilelere kolaylık versin.Çok teşekkürler.
mmek_2014 Hanzade06 aynen öyle valla dogum şeklinin hiçbir önemi yok saglıkla doğup büyüsünler yeter anneler için 🥰
Babyy1S Hanzade06 yapan vardır bence eğer olmasa doğum.neden boşu boşuna sancı çekelim pazartesi bizede suni diyebilir ama ben doktoruma alttan uyarmasini isticem birde fitille doğum başlıyorsa onuda denemek istyrm dicm
Hanzade06 Babyy1S Evet ama moral oluyor birebir tecrübeleri okumak :) Inşallah sağlıkla hayırla alırız kucağımıza yavrularımızı.Ben de elinden ne geliyorsa yapmasını isteyeceğim doktorumdan
Gulcan1990 Hanzade06 ben sancım gelene kadar gitmedim her iki doğumumda da evde sancımı çektim hastaneye ayak basmamla suyumun gelmesi bir oldu hemen doğumhaneye alındım oldu bitti şükür inşallah bu gebeliğimde kolay geçer
Hanzade06 Gulcan1990 Inşallah.Ben de sancı da yok.Pazartesi kontrolüm var ne diyecek doktor merak ediyorum:)