Mervefurkii tbmn belli oldu bel fıtığı ameliyatından dolayı önümüzdeki salı doğum olacak inşallah 🙏 siz doğum yaptınız mı?
tbmn Mervefurkii Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğumunuz olsun inşallah ben daha doğum yapamadım gelmiyor bebek sancım falan hiç yok bugün 40+3 bitti 😅bekliyoruz bakalım vakti zamanı var demek ki
Mervefurkii tbmn en güzeli normal doğum, 2 normal doğumum var öncesinde bunda da öyle olmasını isterdim ama kısmet. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah belkide gelecek hafta beraber doğururuz aynı hastane ☺️
tbmn Mervefurkii Evet normal doğum en sağlıklısı sanki doğurmuş gibi konuşuyorum da hahahah 😀 rahat bir süreç oluyor normal doğumda ama bakalım hayırlısı ya kaderimizde ne varsa yaşayacağız doktor bana 41+3 kadar bekleyeceğiz dedi ben şuan 40+4 oldum son 6 gün pazartesi kontrole gideceğim bakalım benim kız içerde ne yapıyor ne ediyor 😀
callme tbmn Ankara şehir hastanesinde doğum için doktor seçebiliyor muyuz? Eğer seçemiyorsak erkek doktor girme şansı var mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Eslem_serra Mervefurkii merhaba, öncelikle umarım doğumunuz güzel geçmiştir, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır. Ben da şehir hastanesinde Doğum yapmak istiyorum, tavsiye eder misiniz?
callme Eslem_serra Ankara şehir hastanesinde doğum için doktor seçebiliyor muyuz? Eğer seçemiyorsak erkek doktor girme şansı var mı? Bu konuda bilginiz var mı?
callme rabia-3 Ankara şehir hastanesinde doğum için doktor seçebiliyor muyuz? Eğer seçemiyorsak erkek doktor girme şansı var mı? Bu konuda bilginiz var mı?
cgdm-trzi callme seçemiyoruz diye biliyorum o gün erkek ya da kadın hangi doktor varsa o yaptırıyormuş doğumunuzu
rabia-3 callme evet doktor seçimi olmuyor malesef poliklinik de muayene olduğunuz doktor bile olmuyor o gün kim görevdeyse o doktor yaptırıyor doğumunuzu benim ameliyatımda 3 kadın 2 erkek vardı