Shnaks ben de 23 gün önce devlet hastanesinde spinal sezaryenle ilk doğumumu yaptım. Belden iğne vurulurken kendinizi rahat bırakıp kasmazsanız kesinlikle sadece çok hafif bir acı hissediyorsunuz. Şahsen kolumdan açılan damar yolu daha çok acımıştı. Onun haricinde doğum esnasında olan her şeyi hissediyorsunuz çekiştirmeleri vs ama acı olmuyor ve sabırsızlıkla bebeğinizi bekliyorsunuz ☺️ Benim de canım çok tatlıdır ve kaygılıydım epey ama çok şükür sandığımdan çok daha kolaydı hem psikolojik olarak hem de doğum anı. Beni en çok zorlayan an doğumdan sonra hemşirenin gelip karına bastırması oldu o gerçekten epey acıdı ama inanın hiçbir şey dayanılamayacak gibi değil. Bana diyorlardı birkaç gün sonra normal hayatına hemen hemen dönersin diye. İlk günlerde şaka yapıyorlar herhalde demiştim çünkü yürürken vs ağrı oluyor hemen toparlayamam sanıyorsunuz ama dedikleri gibi beşinci gün tamamen ayağa kalkmış işinizi yapabiliyor oluyorsunuz☺️ Biraz uzun oldu ama umarım faydalı olmuştur. Sadece bebeğinizi göreceğiniz ana odaklanın derim. Allah her şeyin kolaylığını veriyor unutmayın. Umarım çok güzel bir doğumunuz olur. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza. Sevgilerle 🌸