Deletedmom59 minikmucizemmmmmm alt bıçak sokuyor gibi oluyorsa o kesin gebelik ağrısı oluyor ben 3.5 senedir psikolojik olarak yaşamadıgim belirti kalmamıştı baş dönmesi mide bulantısı halsizlik sırt bel ağrısı yiyip yiyip doymama hepsini yaşadım ama bıçak batma ağrısını ilk kez hamile kalınca yaşadım artık hamile kalırsam ordan anlarım diyorum 😀
minikmucizemmmmmm Deletedmom59 öyle batmam yokta kasıklarda var ara sıra 😂 o dediğin şekilde adet olacağım zaman olurdu o da yok
annesinin_minigi Deletedmom59 benim de ara ara kasık ağrım var gibi oluyo. Bazen de göğüslerim acıyor ya da kaşınıyor. Sürekli regl oldum mu diye kontrol ediyorum
Deletedmom59 ben de şuan kanamam var doktor kimyasal gebelik dedi geçen hafta bakalım 9 ocağı merakla bekliyorum soğan kürü yapicam yeniden
Pollymom annesinin_minigi aynı belirtiler var bendede çok hafif.bende ayın 15 -16 sını bekliyorum.insallah hepimiz güzel haberler alırız:)
annesinin_minigi Pollymom ben ğç gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Psikolojik bence benimki
annesinin_minigi Pollymom evet canım negatif çıktı. Hala adet olmadım. Adet söktürücü kullanucam. Hayaller bi sonraki aya kaldı 😕
Pollymom annesinin_minigi ama adeti geçmiş olupta testi negatif çıkan çok kişi varmış burda okudum.kan da baktirmadan emin olmamak lazim
Busraafth Senaaa04 masallah canm benim darısı olmaynlara isteyen herkese nasip olur hayırlısıyla inşallah