Edakayaa diyhomelif aynen. Herkes bi şey yeme şunu ye demesi. İnsanlığın vazgeçilmez huyu. Doktoruma da sordum hiçbir sakıncası yok ye dedi
kbry1mz Zeynep_cagdas Zeynep_cagdas hurma yedim hemen dogurdum yazmıssınz kacıncı haftanızda dogurdunz?ilk defa duydum böyle bir şeyi ben her gün hurma yiyorum 31.haftdaym suan
Zeynep_cagdas kbry1mz yok yanlış anlamışsınız, yani hurma yedim diye hemen doğurdum diye bir şey yok anlamında yazmıştım onu🥰🙈
Mavi87 Ayde54- aa ciddenmi. Neden canım? Erken doğum için falan mı. Bende geçenlerde araştırdım fazla tüketmeyin az miktarda yemek sorun olmaz yazıyordu. Hiç yemem ya çokta önemli değil
Mavi87 Ydgrshn canım ya onu bende araştırdım. Günde 1 büyük ananas yemeyin diyo. Bromelain fazlaca içerdiği için. Bitiremem zaten 😂 2 günde bir ufak dilim yenebilir diye düşünüyorum. Ben arada yiyorum
Ydgrshn Mavi87 bende gunde 1 yiyemem canim haftada 1 butun bile bitiremem ama insan korkuyo en iyisi doktoruma danismak
Mavi87 Ydgrshn evet bende sorcam. Aynı canım haftada bile bitiremem. Ama niye sakıncalı acaba bi soralım bakalım ne dicek doktor..