Sincandaki koru hastanesi dogum paketi ucretini bilen varmi acaba ve gidip dogum yapanlar memnunmusunuz

Canım ben oraya gidiyorum ocakta aldım ben doğum paketini 3000

Bende oraya gidiyorum 1 programı 3500 tl ye aldım Şubat ayında şimdi zam geldi diye biliyorum

Gkce Peki taksitlendirme fln yapiyorlarmi canim bende dusunuyorum ama bide kac haftalikken aldiniz

Peki hangi doktora gidiyorsunuz ben kudret hanima gittim cok memnun kaldim hamile kalmadan kontrol amacli

• Gkce bunu yanıtladı.

burcu06 ben 13 şubat 2018 tarihinde 3500 tl aldım hatta biz almaya gittiğimizde oradaki ilgilenen bayan şubat 15 den sonra zam geleceğini söylemişti

burcu06 değişmiyor sadece epidural anesteziden ekstra ücret alıyorlar bu pakete dahil değil

Ben de koruya faika hanıma gidiyorum geçen hafta aldık bizde paket bilgisini 3900 demişlerdi herşey dahil

Biraz pahali degilmi yaaa 4000 diyelim ben hamile kalana kadar peki tsk calisanlarina herhangi bi indirim oluyormu ki bilginiz varmi

Kizimi normal dogum yaptim etlikte mahfoldum bildiginiz korkuyoum o yuzden sezeryan istiyorum ikinci dogumumu gerci doktor ne der bilmiyorum bugun sordum ama herhangi bisey demedi

• Gkce bunu yanıtladı.

burcu06
            Ben şuan kudret hocaya gidiyorum bende çok memnunum ilgili güler yüzlü bı kadın.

burcu06
              Yok canım normal ve sezeryn aynı epidural ekstra ücret

burcu06
              Etlikte doğum zorluğundan mi yoksa hastane tarafından mi sıkıntı yasadiniz

Gkce Hem dogumdan hemde hastane ve doktorlarindan ilgi alaka sifir yattiginiz odalar tam 12 kisilik tamamen pismanlikti yani kizim 2012li dogumdan sonra korkumdan kadin doguma gidemedim kontrol icin

• Gkce bunu yanıtladı.

bende nisan ayında doğum paketi yaptırdım 3500 tl hüseyin pehlivana gidiyorum çok memnunum epidural sezeryan normal dogum fln hep paket dahilinde kızlar

16 haftalıkken ikinci paketi alabiliyosunuz