Nhlabnz Arz_trn18 hastane hakkinda netten sikayetler okumustum temiz degil ilgisizler falan gbi daha önce gitmedigim icin pek bilgim yok iyi diyorsunuz yani..
Arz_trn18 Nhlabnz ben bugunde ordaydim baya ilgililer cokta temiz hatta orda kurtaj bile oldum begenmeseydim gitmezdim ins dogumumuda orda yapicam
Sevilg Lylaalp bende 152.50 ödüyorum sgklıyım özel sigortam gebelik teminatımı karşılamıyor maalesef aynı hastane
1anne-2bebek Buket08 bızde tamamlayıcı baktık ama 8 muayene ve 8 test dıyor 7bin küsür medical park içeren kategoriler. Siz nerde oturuyorsunuz
Gamze84 HappyMom İzmir de Tınaztepe hastanesi bayraklı ve sada hastanesinden gebelik takibi olan var mı acaba
Meryy600 kzbnkndr 5.000 mi aaa çok şaşırdım şuan esenler Avicennadan bahsediyorsunuz değil mi? Ben Eylül gibi 2.200 falan diye duymuştum
kzbnkndr Meryy600 aaa yok medical park için yazmıştım. Orayı soran bir arkadaşın yorumunun altında görünce yorumunuzu öyle yanıtladım. Ama dediğiniz o hastanede doğum daha uygun bir arkadaşım orada doğum yapmıştı geçen yıl.
mom_ Hennademet Doktorum Ahmet Bey 😊 Bende sırf doğumu orada yapacağımdan çok fazla bilgi sahibi olamadım umarım iyi bir hastanedir 😔
Hennademet mom_ zaten genelde doğum üzerine bir hastane, büyük ihtimal memnun kalırsınız 🙏🏻 Peki hastaneye ayrı doktora ayrı mı ödeme yapacaksınız siz
Loveme hastane ve doktor adı:Medicalpark Bahçelievler Meral Arısal Muayene ücreti:250 TL Doğum ücreti konuşmadık henüz bir defa gittim Dr ile ilgili bi fikrim yok henüz giden varsa yazabilir mi
gamzelis Loveme Daha önce orada hemşire olarak çalıştım birebir sezaryenlarında da bulundum insani olarak çok iyi bir doktor ama panik ve heyacanlı acil durum yönetme şeklini çok beğenmiyorum
elian Aynurr16 çok uygunmuş da şaşırdı k yüzden sordum. Peki tavsiye eder misiniz orayı? Ben doktor ve hastane bulamadım da henüz:(
Aynurr16 elian evet tabiki tavsiye ederim erken doğum riskiyle yatmışlığım. Da var tecrübe edindim hemşireleri çok ilgili güler yüzlü genç kızlar hasan beyin ebesi çok bilgili ve tatlı bir kadın muayene ucreti 70 tl nst 15 tl çok iyi bence
Buket08 Mrvgl123 Demir hayat diye geçiyor hamile kaldıktan sonra yapan bildiğim kadarıyla tek sigorta şirketi.