Kubosunyavrusu Çamlıca Medipol de doğum yapan yada muayene olan varsa yazabilirmi ? Ve hangi doktor ? Ben Orada doğum yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse.
Sr_taha2021 HappyMom tekirdag şakır hastanesi ve namıkkemal üniversiteye gidiyorum hic.muayene parasi vermedim 28 haftalık hamileyim doğumda da ücret vermeyecegim
Hilalmetin Ozge20ulu cengelkoy medivia hastanesi muayene 130₺ normal 2500₺ sezeryan 2750₺ doktorum sema yildirim cok memnunum cok alakali birisi
Bsraao Gebbe özel vitale hastanesi Ali Fuat Şengör Normal 3000 Sezeryan 3500 Muayne 115 doktorumdan çok memnunum
Smyrabahar Buket08 eltim calibe hanıma gidiyo ve çok memnun bana da irfan beyi çok çok övdüler eşinin erkek doktor tiki yoksa bi bak istersen 🤪
Nrgl_cntrk HappyMom özel Körfez Marmara hastanesi. Dr. Leyla Eren. Muayene ücreti 105 TL. Sezeryan doğum yaptım 3250 TL ve normal doğumda da aynı ücret
BetlMerc saideeeee benim doktorum Ahmet Yılmaz kendi muayenesi var eşimde sürece dahil olabiliyor ücreti 250 TL
saideeeee BetlMerc bende mehmet ali şükrüoğluna gidicem muayene 100 tl kendi kliniği var koronadan dolayı klinik daha iyi geldi bana
Meltem_1990 HappyMom İstanbulda Levent Civarında Bildiğiniz İyi Doktor Var Mı? 11 Haftalık Hamileyim…
Duyguff Meltem_1990 meltem hanım merhabalar ben kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederim Prof Faruk Buyru Fulya da özel muayenehanesi var aynı zamanda acıbadem fulya doktoru. Değerlendirebilirsiniz Levent’e yakındır.
Seftalininannesi11 BrcHmt bende Onur beye gidiyorum dilay hanıma gidiyordum hastane değiştirince Onur beye gittik sadece bir kere muayene oldum henüz