Hilalcennet mmek_2014 Rabbım sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin bizim doğuma kadar fiyat değişikliği olur ama şu anki fiyatı çoğu yere göre uygunmuş
mmek_2014 Hilalcennet amin cümlemize inşallah 😇 evet baya uygun fiyatı özellikle burda yazılan fiyatları gördükten sonra sudan ucuz gibi gelmeye başladı bana 😊
Eylul2018 BusrAlpay_92 2800 sanırım doğum ücreti eşim sormuştu geçen gün . Yani yılbaşından sonra zam gelebilir bende selime hanıma gidiyorum
Hilalcennet mmek_2014 aynen burada 9 binden bahsediyorlar ben yani 4 bin gözümden çıkarttım ve o kadar ilgili bir hastanede bu fiyatlar çok iyi 😊
Sevkiye_32 Bezmi alem tıp fakültesi Normal 1750 günlük oda ücreti tek kişilik 400 Sezeryan 2750 Dr.taha takmaz
Nn20 Sevkiye_32 hastneden memnun musunuz? Muayene ücretli mi yoksa sadece prof uzmandr oluncamı ücretli
Bulut18 Easliii bende esenler medipole gidiyorum yılda 2 kere zam yapıyorlar galiba temmuzda yapmışlardı zaten
Sunaakkusss muhamedalininannesi analık hakkın bütün hastanelerde kadın doğum polikinliklerinde geçerlidir. Sigortalı ücreti 160 tl sigortasız 260 tl 👍
muhamedalininannesi Sunaakkusss ama bu normal muayene ücreti ve analık siğortası geçerli değil demişler
Hennademet Bbgkdk evet detaylıya Lotus Görüntülene Merkezı’nde girdim, en uygun orasıydı diye..İş gördü ama bütçe olayını düşünmüyorsanız daha iyi bir doktora gitmenizi de tavsıye ederim :)
HifaZehra34 HappyMom İstanbul bağcılar medilife hastanesi dr binnur babacana gidiyorum muayene ücreti 70 tl normal doğum 1350 sezeryan 1650 tl kendisinden çok memnunum
rukzey Meryy600 muayene ücreti 110₺ 2019 da eltim normal doğum yaptı 1800 verdiler sezeryan da 2500₺ ydi. o zamansan beri muayene ücreti 90₺ den 110₺ ye çıktı ama doğumlar ne kadar çıkmıştır sormak lazım.
1cansu Esssgi bu beklentiye göre değişir sonucta 1 gün kalıp eve gecicez,benim icin yeterli ama bence doktorla iletişim daha önemli 😊