Nlgn16 Semazrl Aa sizin çok az kalmış ben de 27 haftalık oldum inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😇🥰
asli-tlk Oznurkmnt tam olarak bilmiyorum henüz 12. haftadayım bu hafta ikili teste gideceğim. bilgi alınca forumda burda durursa tekrar yazarım:)
Ysmerl Elif_55 dogum da çok iyi olmadığını bir çok kişiden duydum ve dogum esnasında Bi bebek oksijensiz kaldıgı için suan da zor günler geçiriyor inan aklınızı karıştırmak degil niyetim sadece evlatlarımız herşey den dwgerli biliyorum tedbir bizden takdir allahtan diye düşünerek yazdım size
Nilasyamom HappyMom gaziantepte ozel bi klinige gidiyorum muayene 250 tl. dogum ne kadar bilmiyorum ama doktrorumdan cok memnunum Allah ondan razi olsun. İnsallah sağlıkla doğum da nasip olur 🤍🤲
rvzrnc ESMAARAS teşekkür ederim doktorumdan ayrılmayı düşünmüyorum ama ayrılıp başka bir hastaneye geçersem medipol olur diye düşünüyorum :)
cansu67 Ben Zonguldaklym ama Karabük Özel Medikar Hastanesi gidiyorum Dr.Hatice Başar memnumum simdilik guzel ilgileniyor
istanbulhanimefendisi HappyMom İstanbul Türkiye Hastanesinde Ayşe Meryem Uslu hanıma gidiyorum memnunum ☺️ muayene ücreti 380₺ kan da beta bakıldı 190₺ ama doğum ücretini bilmiyorum
Sulleersoy Antalya medikal Park hastanesi Dr mine Erdoğan Yılmaz muayene ücreti 275 TL normal doğum ve sezaryen fiyatı aynı 4400 TL doktorumdan çok memnunum
haziranin25i Kbrnr_gktp1 hastanemden de doktorumdan da memnunum. Evet doğum saat kaçta olursa olsun ekstra ücret almadan geliyor 🤗
Nesliturk Ocall çok teşekkür ederim bizde15+4 olduk başka bir doktor da takip etmek istiyorum. Şimdilik Filiz hanıma gidiyorum
Ocall Nesliturk Bende ilk başlarda filiz hocaya gidiyordum ama çok eskiden beri tanıdığım bi doktor du filiz hoca eskisi gibi ilgili gelmemeye başladı bide bir kaç bisey duydum hakkında değiştirmek zorunda kaldım 🤗
Elifframiss Easliii merhaba acaba fiyat bilgisini ne zaman almıştınız doğumla ilgili bende 9 aydır o hastaneye gidiyorum normal doğum 2.500 sezeryan da 3.500 TL idi
Kbrnr_gktp1 Pendik civarında bildiğiniz uygun ve kendi doktorumuzun doğuma girdiği bir hastane bilen varsa lütfen yazabilirmi
Burcuckmk DaisyMom HappyMom samsun büyük anadolu hastanesi ozge piri mantara gidiyorum muayne 125 veriyorum ama doğum ucreti öğrenmedik daha arkadaşım sezeryani 4000 liraya oldu ama
DaisyMom Burcuckmk sizin indirim sertifikaniz varsa ondandir.Bizim sertifikamiz olmadigi icin ya da esimin isyerinin anlasmali oldugu hastane olmadigi icin tam ucretini oduyoruz.Dogum ucreti 4000 tl evet.Oda parasi icine dahil degil oda parasi ayriyetten 400 tl.O yuzden 4400 yazdim.
Ewroupe HappyMom İstanbul küçükköy Başarı hastanesi Dr.Jelal Raoufi muayene 175 lira doğum fiyatı belli değil. Doktorumdan çok memnunum çok ilgili bir doktor.