alimerve ugur_asaf ben Bilge hastanesinde melek Yılmaz’a gittim canım bi kere ama hastane için çok iyi seyler demediler sen Doğum yapmışsın orda nasıl hastane ilgi nasıl ebeler falan
ugur_asaf alimerve ben oğuz bey’in hastasiyim 5 sene önce de ona gidiyordum doğumumu bilge de yaptım gayet güzeldi öncesi ve sonrasında çok ilgilendiler sezeryan dogumdu benim ki doğumumu kendi doktorum yaptırdı ameliyathane ekibi olsun hemşireler yada hasta bakıcılar hepsinin de gayet güzeldi ilgi ve alakası
Unicornn alimerve Evet ilgili memnunum doktorumdan boşvermiyor yani. Eşimi almıyor maalesef muayeneye pandemiden dolayı. Ama duyduğum kadarıyla o hastanede doğum yapanlar doğumdan sonra oda da hem eş hem anne veya kayınvalide iki refakatçi kalabiliyormuş ona izin veriyorlarmış.
ugur_asaf alimerve evet canım çok ilgili bir doktor muayene olurken eşim hep yanımdaydı birlikte girdik hep kontrollere
morusevenanne Milas kahraman karaisaoğlu (dora klinik) Muayene ayda bir 200 tl o ay içindeki diğer muayeneler ücretsiz. doğum ücreti konusu henüz net değil.
1cansu Franses instagram da ekli bende simdi baktim da Web sitesini koymus orda ki iletişim yerinde de Ankara görünüyor 😕
MeLy90 Tues Ben çok memnunum doktorumdan. Zeynep Elmalıya gidiyorum. Ne beklediğinize bağlı aslında. Çok güzel bilgilendirip, her şeyi eksiksiz biçimde anlatan bir doktor.
Nsckr gamzelis bende Yasemin hanıma gidiyorum çok memnunum 37. Haftadayım tavsiye üzerine başlamıştım doğum fiyatı hakkında ise normal ve Sezeryan ikiside 5.000 TL
koalababy ESMAARAS 26. Haftaya giriyoruz bana da aralıgın 16 sın da gel dedi 😊😊 sanırım çarşambaya denk geliyor saat kaçta gidiceksin
Nurr89 muhamedalininannesi doğumdan sonra ki 2aya kadar geçerli tabi bende bilmiyordum benim gittiğim hastane direk kendisi söyledi analık sigortası üzerinden kaydınızı açıyorum diye .. kimi hastanede bizde geçerli değil diyor ama şikayet edicem dersen paşa paşa ordan bakiyolar. Niye fazla para veresin ki .. doğumda da farkediyormus sen bi bak canım
33Busra33 NurNisa Evet ben çok memnunum hatta kuzenimde tüm gebelik sürecini Kaan bey ile tamamladı o da gayet memnun kaldı.. 😊
Dtzeynep Bilge_anne27 En son ne zaman gittiniz acaba telefonda sorduğum da Ayşegül hanıma 195 dediler de bizde bu ay ona gideceğiz
Kadernec Hatay özel akademi hastanesi muayne ücreti: 100₺ normal doğum: 1500₺ epidural doğum: 2000₺ sezeryan doğum 2200₺ doktorumdan çok memnunum ama ilk gebeliğim olduğu için doğumdan çok çok korkuyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum 😥