Nurrrrrrg AyseguLena rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin benim ilki düşük olmuştu şuan ikinci 34+5 olduk insan çok korkuyo az kaldı inşallah
Fsn26 Elfktccc ben para verince daha iyi sağlık hizmeti alınıyor diye bir şey söylemedim. Üniversite hastanelerinde doğuma asistan girer, asistanın olmaması çok zor bir ihtimal. Devlet hastanesinde ebeler daha çok yardımcı olur.
Gmz_ Merve_tan Amin canim.Aynen cok kiza adapte etme kendini degisebilir.Sende hayirlisiyla al kucagina insallah
koalababy ESMAARAS ben gecen gün sordum tülay hn gidiyorum normal dogum 5700 oldu dediler siz ne zaman fiyat aldınız acaba
ESMAARAS koalababy dogru canım bugun aradım oyleymıs ben bır ay once sormustum dogımada bır ay var daha zam grlmez heraldr dımı
33Busra33 NurNisa Evet ben çok memnunum hatta kuzenimde tüm gebelik sürecini Kaan bey ile tamamladı o da gayet memnun kaldı.. 😊
bsra1321 10 haftalık hamileyim. Bursa acıbadem de şahin zeteroğluna gidiyorum. Muayene ücreti 310 tl, normal doğum 10 bin sezeryan 12800 dediler 2020 fiyatları tabi
Aynurtatar İstanbul Yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum, doktorum Necla Ülker kendisinden çok memnunum ☺️ Muayene 130 TL. Doğum ücreti normal 2600, zorunlu sezeryan 3500 diye biliyorum
_Biricik_ Mrvgl123 gerçekten mi peki suan hangi hastane hangi doktora gidiyorsun. Bi tavsiyen var mi 🤔
Fsn26 Elfktccc Ayrıca özel hastane kaynaklı olduğunu çok düşünmüyorum ama doktorum gerçekten ilgileniyor ve iyi bir sağlık hizmeti aldığımı düşünüyorum. 12.haftadan bu yana bebeğimin tüm organları inceleniyor detaylı usg deki gibi. Detaylı usg de 3 ayrı doktora gittim iki perinatolog ve biri radyolog olmak üzere. perinatologlardan biri üniversite hastanesindeydi yoğunluktan dolayı detaylı usg bakma süresi oldukça kısaydı ki ben üniversite personeliyim. Her kontrolde doktorumun en az 15 dk usg ile bebeğimi ve beni muayene edip incelemesi bana güven veriyor içim rahat ayrılıyorum. sizin tercihiniz üniversite hastanesi olmuş olabilir ama özel hastaneye gidenleri eleştirme hakkını vermez. Tam tersinin de olmayacağı gibi.
Elfktccc Fsn26 siz neden sert çıkıp bu kadar cırladınız anlamadım fiyatlar çok yüksek dedim ben zaten kimsenin nereye gideceğine müdehale edecek değilim. Normal doğum İçin hala ay ı fikirdeyim bu kadar kasıcak bişi yok yaradılış gereği doğurmak kadın fizyolojisinin bir olayı zaten. İlk çocuğum Down sendromlu tüm tetkikleri olması gereken her testi özel hastane konforunda ayrıntılı ayrıntılı yaptırdım ama doktor fark edemedi yani birşey olacaksa oluyor size saatlercede ayrıntılı baksalar 10 dakika bakıp yollasalarda allah ne derse o oluyor bana göre olay bu özel hastaneye gitmek iyi hizmet almak demek degil devlete gitmek kötü ve ilgisiz bir hizmetle karşılaşmak degil Türkiye’nin en iyi hastanesinde en iyi doktorunda doğum yaparsın gene başına hoş olmayan şeyler gelebilir gene söylüyorum çok para vermeye gerek yok muayene doğum vs için He gene söylüyorum verende tercih edende beni ilgilendirmez burada herkes fikrini söylüyor
Mervetekmn BurcAK145 Cerrahpaşa’da yapıcam ben ama acıbadem amerikan florence nightingale dede yapıyormuş ama oralar 15-20milyarı buluyor doğuma okadar gereksız para vermek istemedim.