edanura egrsl Merhaba , ben de Derya hanıma gidiyorum normal doğum 2000 TL demişlerdi bana siz sigortalı fiyat mi sordunuz
Ozlemfc Busra3 doktorunuz kim acaba gebe takibi yapıyorlar mı o hastanede.internetten randevu almak istediğimde tüm doktorlarda gebe bakılmamaktadir yazıyor şaşırdım artık bende özeller çok pahalı.
merveclbi Elfylmz032 hastanenin doğum ücreti 3500 diye duymuştum 😐 güncel fiyat bu şekilde mi gerçekten
Gulsah91 merveclbi Nisa hastanesiyle yeni görüştüm 3250 lira sigortalı zorunlu sezaryen güncel bu su an ama yılbaşından sonra nolur bilmem
Elfylmz032 merveclbi yakın zamanda akrabamiz gidiyor 5 bin demişler sezeryan şimdi kafam karıştı valla
Nurr89 BusrAlpay_92 annelik sigortası doğumdan iki ay sonrasına kadar devletin size verdiği bı hizmet .. ilkbiki kontrolümde 150 verdim sonra dediler annelik sigortası üzerinden devam ediceksiniz 100 aldılar ücreti .. geçen gün de hastanede sordum yine doğumda da geçerli oluyor mu annelik sigortası diye evet geçerli dediler
Ozge5500 DaisyMom bende özge hocaya gidiyorum ck iyi bi doktor aynen ama dogum ucretleri gercktn pahali ve yilbasindan snra 5 milyar olcagi kesin 😂
DaisyMom Ozge5500 Allahim Allahim ne yapacaz bilmiyorum.Birde samsundaki en uygun hastaneydi buyuk anadolu 😂
umutbaby Busramd bende istemem özel hastaneye o kadar para vermeyi ama randevu bulunmuyor devlette çoğu hastane gebe bakılmamaktır diyip randevu vermiyor bide bulunduğunuz yerde doğru düzgün bi devlet hastanesi yoksa mecbur özele gidiyorsunuz. Kimsenin doğum ücreti yarıştırıcağını da zannetmiyorum burada
Tugce1803 Ttugbablgn-77 15 i gidicem bi sorayım ama ben fark alındığını düşünmüyorum çünkü sezaryende aynı işlem oluyo
DaisyMom Sibelkarakaya Aa masAllah bitmiş sizin 😍 gelesi yok bebişin içerisi rahat demekki 😂 hayirli dogumun olsun insAllah ben daha 29+6 yım 🙈🤗
Fztanne Gmz_ bende Ali Emre beye yeni başladım memnun musunuz Gmz_ bende Ali Emre beye yeni başladım memnun musunuz acaba
Gmz_ Fztanne Memnunum evet. Sordugum sorulari guzelce cevapliyor,cok ilac taraftari degil genelde takviyeleri guzel beslenip,dogal yollarla tamamlamam gerektigini soyluyor. Genel tavri gebeyi strese sokmayan bir hekim kisacasi benim gozlemim bu sekilde.
nisanmaral Faimee en son geçen hafta sorduğum da sekreteri bu fiyatları söyledi ama önceden devam ettiğimiz için sanırım bu fiyat olur bize.
Nur3207 Gamzecinar141119 benim doktorum da Nergis hoca ve doğum yaptım . 6 gün önce kendinden çok memnun kaldım 🙏🏼😌 itinayla herkese tavsiye ediyorum
1cansu Franses yaa nuri bey varya harika biri gerçekten işin ustası. Temelli mi ayrılmış,bizde ikiliyi onda yaptırdık
-ilknur-12 Ebrumihrimah bakıyor herşeyi açık açıkta söyler güvenebilirsin aydın bey e için rahat olsun