HappyMom Merhaba canımız annelerimiz 💜 Gittiğiniz hastane ve doktor adı: Muayene ücreti: Sezaryen/Normal doğum ücreti: Memnuniyet durumunuz: Şeklinde yazarak bilgi alışverişi yapabilirsiniz. 🧚♀️
Ninam HappyMom sakarya medar ilknur gezgin kuşçu doğum ücretleri hakkında bilgim yok memnunum doktorumdan
nisanmaral HappyMom Iğdır Abdulhamit bozyiğit doktorun özel kliniği 200 muayene ücreti Normal doğum:3500 Sezeyan 4000 Memnunum, ücrete rağmen doğumumu da onun yapmasını isteyeceğim.
Ebrumihrimah HappyMom Diyarbakır Memorial aydın Ilgın doktorum memnunum Muane ücreti 175 kamu indirimi 155 Doğum ücreti hakkında bilgim yok ama duyduğum kadarıyla 3 küsur
Tugce1803 HappyMom İzmir Özel Medifema Hastanesi-Ali İrfan Güzel Muayene: 150 lira Normal/Sezaryen: 5 bin lira Memnunum
Dnacar83 Ninam darica hosptalparkda muayene 120 tl Normal 2000 tl Sezeryan 2200 tl Nst 30 tl Dr semavi kurt Digerleride ayni ucret
YldzGamzeksoglu Ninam bugün gittim çok beğendim aşırı ilgiliydi son dakıka bilge sezeryan deyınce normal için ilknur hanıma geldim muayene etti normal olabileceğini söyledi sezeryan 2.950 tl normal 3.050 tl fiyat verdiler paket halinde.
Easliii Pendik medipol muayene 125 tl doğum normal 2300 sezeryan zorunlu 3200 isteğe bağlı 4700 yılbaşında zam gelecek bu fiyatlar bu yılın ki
umutbaby Easliii bende medipol mega ya gidiyorum muayene 160 normal doğum 2600 zorunlu sezaryen 4300 isteğe bağlı 7600 Pendik’te baya uygunmuş fiyatlar
Ztrkgul Gittiğiniz hastane ve doktor adı: Özel Isparta Davraz Yaşam Hastanesi- Dr. Murat Arslan Muayene ücreti:85 Sezaryen doğum ücreti: 2700+ 100 ₺ günlük oda ücreti Memnuniyet durumunuz: Doktorumdan çok memnunum ama hastane devlet Hastanesi gibi eski
isilayaslan32 Ztrkgul canım bende davraz yaşam oğuzhan hocaya gidiyorum bu söylediğin fiyat yılbaşından sonra değişicekmiymiş bilgin varmı
Lalihhhh Ztrkgul ne kadar uygun Eskişehirde fiyatlar iki katı muayene 165 TL , doğum ise 4.500 6000 arası😏
E98 Ztrkgul çok iyi ya bende Ispartalıyım ama Ankara’da yaşıyorum burda ücretler çok pahalı elimde olsa Isparta’da annemlerin yanında doğurmayı isterdim 😕
Faimee nisanmaral bende o doktora gidiyorum memnunum acaba doğum ücretleri de muayene ücreti gibi değişti mi ??
Aysmr Sakarya Medar İlknur gezgin kuşçu. Muayene ücreti 160 TL. Doğum da yanlış hatırlamıyorsam sezaryan 2900 civarı ,normal doğum 3 bin civarıydı.
Gamzes54 Aysmr Aynen ben de Medar İlknur Hanima gidiyorum normal dogum 3050 sezaryan 2950 demislerdi bana da yibasindan sonra değişir mi bilmiyorum da
AyseguLena Ebrumihrimah Merhaba, benim 2 düşüğüm oldu öncesinde ve pıhtılaşma çıktı ama memorial’daki doktorların hiçbiri bunu fark etmedi. Şuan tekrardan hamileyim ve yarın Genesis’ten randevu aldım. Hiç memnun kalmadım ve bize kamu indirimi de yapmadılar 🤦🏻♀️ Genesis’te kan testini 25₺ İle başlangıç yaptık bakalımm.😳
gulsenmstf Ebrumihrimah bende ugur degere gıdıyorum gecen sordum 4185 dedı yılbaşında zam gorunmuyo suan ddı🙄
Tazeanne2165 Ebrumihrimah Ben de Diyarbakır Dicle Üniversitesi Elif Ağaçayak’ta muayene oluyorum doktorumdan çok memnunum çok tatlı ve sakin bi doktor özel muayene alıyor 160 tl tahliller ücretsiz ancak doğum ücretleriyle ilgili bi bilgim yok
Busrayaldiz Yeni474747 merhaba ben de Çok ege Dorukta Hatice Taşlıya gidiyorum. Sühendan hanımdan memnun musunuz? Bir de ikili tarama testini yaptirdiysaniz ücreti ne kadar acaba 😊
Busrabdullah_123 medineninannesi ben oraya gitmiyorum ama orda saadet hanım var yılların doktoru çok tutulan bir doktor daha önce yakaciktydi ordan hatırlıyorum annemlerin gittiği kadın dogumcuydu yani düşün 🙂
Ttugbablgn-77 Tugce1803 normal Doğum 5000 epidural mı değilmi bnde medifamaya gideyimmi diye düşünüyorum bilgim olsun
ADamla Gittiğiniz hastane ve doktor adı: Avcılar Hospital - Aliya İskandarova Muayene ücreti: 130₺ Sezaryen/Normal doğum ücreti: Sezaryan 3.500₺ Normal 2.500₺ Memnuniyet durumunuz: Doktorumuzdan oldukça memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
melekatak melekatak ADamla bende evim yakın olduğu için tercih etmek istiyorum gerçekten memnunmusunuz
Sna-1234 HappyMom Sakarya Özel Beyhekim Hastanesi muayne ücreti 150 TL Gülten Demirsoy Sezeryan:3.300 civarı normali bilmiyorum
19912021 HappyMom benim eşimin iş yerinden tamamlayıcı sağlık sigortası var bütün hasteneler ücretsiz oluyor ama acaba özel bir muahaneye gitsem o doktor özel hastaneye gelse ayrıca doktor benden ne kadar ücret alır bilgisi olan varmı
[silindi] 19912021 muayenehanelerde genelde ozel sigorta gecmez, tamamlayiciyi hic zannetmiyorum. Normal ucreti verirsiniz. Dogum icin de once sizin sigortanizi destekleyen hastaneyi bulmaniz sonra da muayenehanesine gitmek istediginiz doktorun o hastaneye doguma gelip gelmeyecegini teyit ettirmwniz lazim. Sigortaniz hastaneyi karsilarsa doktorun dogum icin alacagi ucreti karsilamaz muhtemelen, disaridan doktor gibi oluyor olacak.
Oznur2z1 19912021 gideceğiniz dr un özel sağlık sigortasıyla anlaşması varsa eğer ücretsiz oluyor. Eğer ayakta tedaviniz var ise
Edy Küçükköy Bilge hastanesi oğuz güler şuan ki fiyat sezeryan 2600, 2160 normal dogum. Muayene ücreti 120 tl. Zam gelebilir dedı ben dogum yapana kadar. Şuan 18 hafta olduk Allahın izniyle Doktorumdan memnunum cok ıyı. Rabbım hayırla nasıp etsin herkese kucagına almayı bebegını.
ugur_asaf Edy bende bilge hastanesine gidiyorum benim doktorum da oğuz bey çok iyi ve mükemmel bir doktor 5 sene önce yine ona gidiyordum oğlumun doktoru da oydu sezeryan doğumumu da oğuz bey yaptırdı ben çok memnun kalmıştım.. bunda da nasip olursa yine oğuz beyde doğum yapıcam inşALLAH .😊😊
UE17 Edy bende oğuz beye gidiyorum. Şuan da 34 hafta 2 günlüğüm hamile kalmadan öncede gidiyordum gerçekten çok memnunum kendisinden ☺️
yelizozturkk Edy ben de Bilge’de Oğuz beye gidiyorum, gerçekten işinin ehli. Hastane mükemmel olmayabilir ama Oğuz bey için katlanılabilir😂
Ceydaguzelerr HappyMom Yenibosna safa hastanesi muayene ücretim 95 normal doğum 2.000 sezaryen 3.000 ama şuan ikinci doğumum olduğu için doğumumda indirim uygulanıcak. Sigortasız ücrettir bunlar sigortalılara daha indirimli fiyatlar var. Gayet çok memnunum doktorum Uğur Doğançe. Bayandır. Çok fazla memnunum okadar hastane gezdim hiçbirinde böyle ilgili yakın davranan doktor bulamadım oyüzden ikinci doğumumuda burda yapacağım😊 tavsiye kesinlikle ederim.
DaisyMom HappyMom Samsun Buyuk Anadolu Hastanesi & Ozge Piri Mantar. 171 tl muayene ucreti. Sezeryan 4400.Normal bilmiyorum. Doktorumdan çok memnumum çok tatli bir hanim.Ama dogum ucreti cok fazla 🙈
Ozge5500 DaisyMom bende özge hocaya gidiyorum ck iyi bi doktor aynen ama dogum ucretleri gercktn pahali ve yilbasindan snra 5 milyar olcagi kesin 😂
Burcuckmk DaisyMom HappyMom samsun büyük anadolu hastanesi ozge piri mantara gidiyorum muayne 125 veriyorum ama doğum ucreti öğrenmedik daha arkadaşım sezeryani 4000 liraya oldu ama
Esna70 Ben güneşli de Yaman cerrahı hastanesıne gidiyorum muane 100tl doktor Eray Balcan çok memnunum
Hennademet Esna70 o doktoru ınstagramdan takip ediyorum baya iyi bir doktor gibi. Çok düşükmüş ücreti şaşırdım 🙈
Cancana_ Esna70 eray hoca instagramdan takiteyim muayenelerde de o kadar enerjik mi acaba cok tatli yaa 😂
Kizimveoglumm Esna70 merhaba pazartesi gidicem bende eray hocaya nasıl ilgisi alakası dogumdan sonra ki cıkardıkları odaları gördünüz mü acaba nasıl hastane hijyen acısından falan 😇