Nurunsl canim doktoruna guvenini anliyorum bu gerçekten önemli bir durum böyle bir doktor bulmak gercekten zor . Ama her ihtimale karşı yine adindan iyo diye bahsedilen bir perinatolog doktoruna görünmeni tavsiye ediyorum . Ne kadar dikkatli de olsa beşer sonuçta bazen bizlerin bile göz önüne perde iniyor göremiyoruz bazen cok bildigin seyi bile unutabiliyorsun veya bir dalginlik her seye sebebiyet verebiliyor . Bence ikinci bir doktor saha görsün sonra yine kendi doktoruna devam edersin . Çünkü yorumlarina bakinca doktoruna guvenmis her dedigine razi gelmissin . Bebegin simdi dogarsa cok kucuk varsa bir mudahalesi bir duzelecek yani beklersin en azindan . Ne bilim şahsen ben giderdim . Ve ben de suana kadar cok kanama yaşadım emin ol kac doktora gittim her biri farkli dedi 🤷🏻♀️ birinin sorun bu dedigine digerleri oyle bir sorun yok dedi gel de şimdi kime inan . Hal böyle olunca kimseye körü körüne de guvenemoyor ki insan ya bu yanildiysa dusuncesi kapliyor Allahim sifasini versin umarim ölçümde hata olmustur bebek pozisyonundan kaynakli Allahim minigini sana bagislasin korusun onuu . Saglikla dogsun saglikla kucağına al da sen sutunle tombislestirrirsin yavrunu insaAllah🤲🏻🤎