dilekayaztas Arkadaslae merhaba ben 35+3 deyim bebegimin cinsiyeti erker buyuklerimize gore erkek çocuğu erken dogar diyorlar sizcede oyle bisey var mi
BAS123 dilekayaztas erkek çocuğu geç doğar derler ama tabiki kız olup 40 haftalık olan annelerimizde var burada o yüzden o pek belli olmuyor 🌸
Beker dilekayaztas bebekle alakalı bir durum ya ama arkadaşlarımın kızları hep 41 e merdiven dayamıştı 😄
Zelliss Valla benim kızım eeken geldi 38+3 de ben inanmıyorum öyle şeylere Her bebek çok farklı rabbime kalmış ☺️
Duygus123 dilekayaztas bence bebekle alakali bi durum bu ben ilk kizimi 42 haftam bitmisti ikinci kizimi da 41 haftam bitmisti dogurdugumda hem de hicbir belirtim ve acilmam olmadan suni sanciyla dogurdum😂😂
dilekayaztas Benimde ilk bebegim ilk gebeliğin ondan heyecan yapiyorum biran once doğsun diye bekliyorum o yuzden sordum
irva dilekayaztas Kız çocuğu derler genelde ama arkadaşlarım hep 40 da doğurdu.Benim oğlanda 36′da geldi.😀 Bence artık hiçbir şey eskisi gibi değil.Düzen değişiyor.
Meloss37 dilekayaztas valla kuzum benim oğlum şuan 6 aylık oldu ve erken doğum yaptım gece suyum geldi ne kadar doğrudur böyle şeyler bilmem ama kuzenlerimde erken doğurdu tabi kuveze felan girmedi ama hiç birimizinki
kbrMEVA dilekayaztas b nim.kocam 10 aylık gorumcemin biri 7 aylık Ken dünyaya gelmiş 😀😀 b nim.kizimda 39+4 de dünyaya geldi ama genelde kız çocukları erken doğar derler