Emel0108 Ay allah aşkına biri yardım etsin yok mu bi çaresi 5-6 haftadır çekiyorum bu illeti 24+2yim işin kötü yanı mide bulantısı ve peşinden istifra ettirmeye kadar ilerledi hiç bişey canım istemez oldu bazen böyle vücudumda aşırı halsizlik hissediyorum
Fatmamuduk Emel0108 Soğuk süt denedin mi kuzu? Ara ara bende de olmaya başladı soğuk süt iyi geliyor 🤦🏼♀️
Asyakuzusu Emel0108 Gaviscon malesef daha kötü yapıyor. Rennie emme ve sonradında lansor sabahları aç karnına. Lansor kesn çözüm. Doktorunuza yazdırın. Her gelene gaviscon yazıyorlar anlaşmaları var gibi.
Srnysl Emel0108 şuan beni anlatıyor sun sanki canım sabah akşam ne yesem ardından istifra ediyorum mide yanması artık bulantı derecesine geliyor bugün kontrolum vardı doktorum gaviscona ek bir tane hap yazdı sabahları aç karnına al diye İnsaAllah iyi gelir diye umuyorum 🤲
Emel0108 Fatmamuduk ah neler denedim canım soğuk süt, yoğurt, maden suyu banamısın demiyo yarım saate kalmaz yeniden baslıyo 😥😥
Emel0108 ebrarecem acaba doktora sormadan başlasam bi sakıncası olur mu ki çok duydum aslında o rennie şurubuda
Asyakuzusu Emel0108 Ben sormadan başladım mesela 17+4 rennie emme kullanıyorım şimdilik. Çünkü hamilelere serbest. İlerde lansor kullanıcam yazdırıcam tabi artış olursa midede
ebrarecem Emel0108 sorun olmaz çünkü doktora gaviscon fayda etmiyor dediğinde bunu yazacak. İçin rahat etmezse kontrole gittiğinde sorarsın yinede.
turgutannesi Asyakuzusu benimde mide yanması var çok kötüyüm şuan bile yanıyo rahatsız ediyor rennie çiğneme var bende o daha kötü yapıyor beni naneli daha çok yakıyor bende her yolu denedim geçmiyor Boğaz’ıma kadar yanıyor 🥺🥺
Emel0108 Asyakuzusu ebrarecem ben eşime söyliyim de yarın alsın o zaman zaten çarsamba günü randevum var danısırım yine eczacıyada sordururum mide bulantısı bu haftaya kadar hiç yasamadım şaka gibi 24. Haftada yasıyorum insan şaşıp kalıyo çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim
Emel0108 Srnysl sağolasın kuzum inşallah iyi gelir benım randevum çarsamba sabredicem artık o güne kadar 😞
Ozlem8989 Bende 21+3 hamileyim ve mide yanması beni mahvediyo😩 midemden kaynayıp boğazıma kadar çıkıyor ya. Neler denedim ama olmuyo, Perşembe günü randevumuz var o zaman bi hal çare söylesin artık doktorumuz
Emel0108 HTM2021 ayy ben çok büyük konustum galıba hiç sevmem sakızı yanımda çiğnenmesinden bile hoslanmam 😞😞😞😞
turgutannesi Asyakuzusu yeni gördüm doktor bana yazmış sabah aç karnına diyo ben unutuyom hep inş bi faydası olur