Seyma_t -elifss ben devlet hastenesine gittim ve hiç memnun kalmadım, sonuçta 10 gün sonra çıkacakmış , tekrar özele gitmeyi düşünüyorum
Leselis pnr1404 evet çıktı aynı gün içinde ama çok acıkmıştım testi bekleyemeden eve geçtim mesafe de var daha gidemedim yarın gidip alayım o halde neydi tam olarak adı çok merak ettiiiim😂❤️
-elifss pnr1404 ne kadar fiyat verdiler acaba şuan bende araştırıyorum çok uçuk fiyatlar genel olarak
ecemiko Kahvelim_ bakıyorum bakıyorum yazılanlar o kadar yabancı ki 😂😂😂 sadece doktor her şey normal dedi 💫
-elifss pnr1404 aa iyiymis senin hastane benimki 550 tl fiyat verdi olmadı orada yaptırırım ben de çok teşekkür ederim ♥️
UrazyadaMasal Ben yaptirmadim ikili tarama kan testi burnuna ve ense kalınlığı çok şükür gayet iyi 12+2 de gitmiştim ama 13+2 çıktı ultrason da bugün 13+2 yiz cinsiyet için sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor resmenn,🤦😁
Seyma_t -elifss siz bilirsiniz, tabiki gittiğim doktorla hastaneyle de alakalı bir şey ama ben memnun kalmadım maalesef
Leselis pnr1404 aynı gün içinde çıktı valla ücreti biraz pahalıydı ondan mı acaba burda herkeste gördüm geç çıkmış ama bana hemen verdiler
-elifss pnr1404 benim evime baya uzak olcak ama kendi doktorum da uzak alıştım artık oraya da gelirim 🤣
ipkk22 pnr1404 ınsallh canım benım ıcın erkek kız fark etmıyor baştan berı duam Sağlıklı olsun yeter allhım bebeklerımızı sağlıkla alalım kucağımıza insallh🤲🏻
berenle 12+4 deyiz dun gittik ikili tarama yapildi cinsiyetinede kiza benzettim dedi bakalim hayirlisi insallh 🥰