rodin123 Zeynepp10x 36+4 teyim 10 Kilo aldım az kaldı ilk kızımda 15 Kilo almıştım bu kızımda sanırım ablasının peşinde koşmaktan o kadar alamadim😀
pptya01 gamzeserenn ilk hamileliğimde ben de o zamanlar almamıştım ne garipti ki sonradan 19 kiloyla doğuma girdim
gamzeserenn Zeynepp10x yok hiç bulantım olmadı çok şükür ama iştahsızlık oldu bir iki hafta o arada 57 kiloya düştüm
Gizem_ar Bende vitaminlerden alıyorm sanmıştm başta hatta doktoruma da sordum vitamin kilo yapmaz dedi 😂 29 haftalık 10 kilo aldım
Ght 13.haftadan beri kullanıyorum vitamin ama iştah artışı vs yok .31+2deyim 6 vermiştim 4 kilosunu aldım bunyeyle ve yedikleri izle alakalı olabilir çünkü vitaminin etkisi olmadı bana😆
Zeynepp10x Ght teşekkür ederim, henüz yeni kullanmaya başladım ama çevrede birkaç kişiden kilo yapıyor diye duyunca bilir kişilere danışmak istedim 😉🙃 10 yıl önce doğum yapmış insanların da tavsiyeler vermesine bu yüzden birazcık kızıyorum
Esra_Omer_21 Zeynepp10x vitaminlerden dolayimi bilmiyorum ama şiştiğim kesin😀bıraktım kullanmiyorum artık
pptya01 gamzeserenn her bünye farklı oluyo ben alan tarafım ama 16 hafta kusmuştum 5 kilo vermiştim son zamanlar 19 kilo aldım