Nslhnkr WmonallissA benim takıldıgım nokta var ondan merak ettiğim için yazıyorum. Carsamba gittik 19+2 di ama ultrasonda 18+3 çıktı 243 gr 21 cm. Şimdi ben 18 hafta olarak mı görcem bu kiloyu kafam asırı karısık bilen de yazarsa cok sevinirim
CerenCyln 21+2 deyim, 420 gr oğluşum 🐣 Doktora boyunu sorduğumda , baş ve boyunu artık net göremediğimiz için doğru değeri anca doğunca görürüz , öyle uyluk kemiğini bilmem kaçla çarpma bölme uydurmasyon şeyler dedi 🤷🏻♀️
Maviss1525 Symatlsk 32+0 olduk en son 27+6da gitmiştim 1056 gramdı oğluşum salı günü kontrolümüz var bakalım 😍👶
Rmeysa_1661 Symatlsk 31+3 olduk 28 haftalıkken 1504 kg idi 33 te gidicem bir daha bakalım ne kadar olmuş 🤗
Iraz Symatlsk şuan 27+4 son kontrol de 25+4 tü 930 Gr dedi doktor sağlıkla gelsinler insallah normal dedi ama bilmiyorum
Rmeysa_1661 Eayh aslında haftasına uyumlu dedi sadece ilk oğlum da o civarlardaydı 3500 doğdu bakalım bu da 3 3500 doğar heralde 🤗
Iraz threestar bende 25+4 te gittim canım ama 930 Gr dedi fl yi 7 ile çarptığında da 35.5 cm çıkıyor acaba yanlış mı baktı bazı değerleri de 27-28 hafta yazıyordu bir problem mi var acaba .s korktum
Eayh Iraz onden gidiyodur belki kafasi gobek çevresi yada bacak boyu vs problem gorse soylerdi bence doktorun cnm korkma endiselenme
threestar Iraz sorun olsa doktorlar söylüyor benim doktorum gayet iyi demişti bir de her bebek aynı kiloda olmuyor bazısı daha çok alıyor bazısı daha az normal aralıkta olduğu sürece sıkıntı yok bence ben pek kiloya takılmıyorum gelişim geriliği yoksa sorun değil, hafta olarak geriden gelmiyorsa yani 😊
Yk6321 Symatlsk pazertesi kontrolümüz var en son iki hafta önce gitmiştim 1800 gr di pazartesi 33 haftalık olucaz inşallah 🤗❤☺