Gamze1duru Ben testleri 3 buçukta yapıorum acaba akşam yumurtlama olup öteki gün bitiormu yani geç mi kalıyorum bilmiorum yardımcı olurmsnz
Mrzy28-c Gamze1duru bitmez cnm 1 defa yapman yeterli ama 5gun sürüyorsa o 5 gün içimden 1 gün yumurtlama sadece 2 günde 1 yada gün aşırı yaparak şansını cogaltabilirain
Handeslife Gamze1duru ben sabah 10 dan önce akşam da 8-9 dan sonra yapılması gerek diye biliyorum. Bir de sabah ilk tuvalete çıktığında değil ikinci idrarda test yapın demişti testi aldığım kişi
Mrzy28-c Gamze1duru yok bir kere gördüysen o gün yumurtlama var demek yoksa yok akşam yumurtlasan da ertesi sabaha yine pozitif olur korkma yumurta 1 gün Yaşar 24 saat
Mrzy28-c Mrzy28-c sen 3 4 gün iki çizgi görürsün gün aşırı denersen yumurtlamayı kaçırmassın ben o yöntemle kaldım baya biliyorum ama düşük oldu bıraktım şimdi hsg çekildi oda temiz ama akışına bıraktım testleri para vermek her ay yıprattı
Gamze1duru Mrzy28-c Rabbimin izniyle çift çizgiyi gorseydim gün aşırı değil her gün yapardım eşim ve ailesi çok Istiolar anlatamam
Mrzy28-c Gamze1duru her Gamze1duru hergün yapma sakın sperm kalitesi düşüyor kuzum 2 günde bir yasa bir gün de bir