ElifAkkayaKapucu Kızlar son adet tarihim 8 nisan beta hcg sonucum 9878 çıktı yani bugün 10 bini geçmiştir ne kadarlık hamileyim şimdi herkez 4 hafta diyo programa göre 6 haftalık doktor randevumda daha gelmedi 🤔
Ezgietinta ElifAkkayaKapucu benim son adet tarihim 9 nisan seninle aramızda bir gün var. Benim bugün 6+1 olduğuna göre senin 6+2 oluyo. Sen ilk doktora gittiğinde direk kalp atışı duycaksın ne güzel beklemiceksin benim gibi 🤗
Haticesln Benim ilk öğrendiğimde 438.8 Di 4 haftalık demişti doktor senin daha büyük 6 olabilir canım
1072PINAR Ah bu beta Hcg beni bitirdi.😢 Canım internete haftaya göre Hcg değerleri yaz çıkar.Ama yine de en doğrusunu doktor bilir.Bebeğin ne kadar geliştiğine göre sana söyler.
Zagrozunannesi Aysenten gec döllenme olabılır 2 günde bi kan var canım yükseliyorsa sorun yok bu sayılara da fazla takılmayın🤗
Bebegmibkliyrm Benimde canim son adet tarihim 12 nisan. Ben suan 5+5 im. Sende 4 gun onceyi eklersek benden, 6 haftaliksin. Bu programda ne diyosa hafta olarak, dontorlardaki ultrasonda da ayni cikiyo canim.
BuseTrkhan Canım benimde son adet 6 Nisa’n bebeklerimiz 6 haftalık bir mercimek tanesi kadar bütün kontrole gittim 10 gün sonra gel kalp atımını duyalım dedi