Mrzy28-c Kızlar ilk ay denediniz mi dr ne dedi hamile kalabildiniz mi bugün 6. Günüm ilişki düşünüyorum korunmak istemiyorum
Betulmtn Mrzy28-c ya bana doktorum ilk ay korun dedi. Film esnasında kullanılan ilaç bebeğe zararliymis. Ama o ay hamile kalan d avar bilemiyorum 🤷♀️
Mrzy28-c Betulmtn evet cnm çok korkuyorum ama deneyeceğim artık napayım bıktım artık Allahım her zorlukla beraber kolaylık vardır demiş inşallah kolaylaşır işlerimiz
Esincoban Evet bende haziran ayında yaptırdım aynı ay oldu. Bence beklemeye gerek yok, insallah sağlıkla hamile kalırsınız
Mrzy28-c Esincoban ay evet yaa dr biz hekimler önermiyoruz dedi ama çocuk isterken beklemek çok saçma geliyor inşallah sorun olmaz bende deneyeceğim :) 😍🤣
Mom28 Ben çektirdim 3 ay önce doktor korun demedi bende bilmiyordum korunmam gerektiğini şuan 2.5 aylık hamileyim herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar inşallah böyle devam eder 🤲🥰
Mrzy28-c Mom28 çok teşekkür ederim bana da dua edin inşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin içimi ferahlattınız 😍😍