Pnrtrz Kızlar 34. Haftamdayım 36. Haftada kontrolum var doktorum catı muayenenide yapalım dedi ama korkuyrm bıraz sızlerde yaptıranlar oldumu?
minnakmina Pnrtrz Aycan_akay54 korkulacak birşey degilki normal dogum olursa sürekli alttan muayene edip açıklıga bakılacak kendinizi kasmayın 10 saniye anca sürüyor doktor bakarken kendinizi sıkarsanız canınız acır rahat bırakın kendinizi
Leylayunus Pnrtrz canım benm üçüncü gebeliğim ilkinde yaptırmıştım ama korkulcak hbişey yok kendini kasmazsan çok rahat saniyeler içinde anlamıyosun bile
aezgi Pnrtrz korkcak birsey yok canımmm yani acıkca söylemek gerekirse😃 eline jel sürüp vajinanı parmağıyla kontrol ediyor acıycak bi durum yook yani kendi kasmazsan☺️
Pnrtrz Birde catı muayenesi dogumu tetıklıyor dıye okudum bazı yerlerde kimi kızlar catı muayenesinden sora doguma gıttım demişler bunun dogruluk payı nedir acaba?
Arasarzu Pnrtrz Bende 34.haftamdayım doktorum 36.haftada ya da 37.haftada yapalım dedi bekliyorum 😊 kendimizi kasmazsak sorun olacağını sanmıyorum
Arasarzu Pnrtrz Bende burada parmakla bakıldığını duydum hep ama benim doktorum cihazla bakıyormuş 😊 farklı oluyor galiba
Ohaezgi Pnrtrz bende bugün oldum parmağını sokup çıkarıyo afedersiniz🙈😇 saniyelik bişey hiç acımıyo korkmayın
Cemrenur Pnrtrz ben 38. Haftada yaptırdım kasmazsan hiçbirşey yok ilişkiye girmekle ayni hatta daha kolay💕