hazal_prensesim2021 mucizemucize17 ya canim bu mide yanması boğazda gıcık şeklinde hafif öksürük yaparmi bende var sizdede varmı coronami oldum die endişeleniyorum başka hicbi şikayetim yok çünkü.
hazal_prensesim2021 mucizemucize17 3 gündür bu şikayeti yaşıyorum korkmaya başladım dışarıya da hiç cikmiorumki 😔
Rabia30-Adem mucizemucize17 36+1 olduk bizde çok şükür 🤲 geceleri pek uyuyamiyorum karnım ağırlaştı çok terliyorum menapoza girmiş gibiyim 🤣 bide ishal oluyorum acaba doğuma az kaldığı için doktoruma da hiç söylemedim ama ayin 15 de randevum var ozaman söylerim
esrtsc27 mucizemucize17 tam 34 olduk bugün, kaç kilo aldığımı bilmiyorum haftaya randevum var bakalım tartacak doktorum 😂 gün içinde ve geceleri sık sık wcye çıkma, uyuyamama, bel ağrısı dışında sorunumuz yok çok şükür sağlıkla gelsinler inşaallah 😍
Nezkavran mucizemucize17 33 haftayız biraz ağırlastık ☺️🙄her sey tamam bi çantam hazır değil ne zaman hazırlamalıyım erken mi, sizinkiler hazır mı
Esraksk Nezkavran bende 35 haftadayım henüz hazır değil çantam bir kaç eksiklerimiz var onları tamamlayınca haftaya hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum
Esraksk Bizde 35+5 olduk 😍 46 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum🙈 çok şükür sık idrar dışında şuan zorlandığım bisey yok sadece evi temizledigim zaman belim çok ağrıyor dinlenmeye geçince yerimden kalkamayacak duruma geliyorum var mı benim gibi hala kendi işini kendi yapan kızlar çantam henüz hazır değil 🤷♀️
Easliii 33 haftadayım bende inanılmaz kaburgam belim sırtım ağrıyor yatakta dönemiyorum geceleride bacak krampları ile uyanıyorum virüs korkusunda yürüyüşe falanda çıkamıyoruz biran önce doğacağı gün gelsin istiyorum birazda korkuyorum doğumdan allah büyük kolay bir doğum olur inşallah
mucizemucize17 Easliii hepimiz korkuyoruz be canım allah yardımcınız olsun bakalım.her gün yürüyorum ben tek başıma zaten kalabalı da değil sahil bakalım inşallah kolay doğum yaparız
Mahbuss mucizemucize17 pazar günü tam 33 olacağız kızımla Doğum ocağın son haftası görünüyor normal doğum olursa Allahin izniyle bakalım Ben 9 kilocuk almışım 🤭😀 boy 165 54 tüm 63 olmuşum şuan doğuma kadar 2 3 kilo daha alırım Geceleri sırt ve bel ağrılarım oluyor ayakta çok durunca aşağı baskı oluyor bide Eksikler bitti kıyafetleri yıkadım ütüledim ama çantayı daha hazırlamadim onada başlamam gerek artık
mucizemucize17 Mahbuss o çok kolay ya çanta hazırlamak kafanda belirle ne koyacağına hemen hallediyosun bende öyle oldu valla😊