mucizemucize17 34+3 haftayız mide yanması gece çok uyuyamamak tuvalete çok gitmek dışında iyiyiz sizler nasilsiniz herşeyimiz hazır mııı kaç kilo aldınız kısaca son zamanlarimiza nasıl geldikkk😊😇
Tugce1803 mucizemucize17 35+6 yız💙Kaburgamı deşmesi ve ters olması dışında sıkıntımız yok🤭Çantamız hazır😍Kaç kilo aldığımı hiç söylemiyim🙈
alenrenas1 mucizemucize17 32+3 haftalık gebeyim cinsiyetimiz erkek ara ara mide yanması oluyor 😅 lavabodan kalkamıyorum zaten nerdeyse altımı bağlayacam 😂 oturup kalkarken uzanırken heryerim agrıyor özelikle sol kaburgam asırı batıyor 😅 toplam 8 kilo almısım bebişte 2 kg olmus en son salı kontrolle gittiğimde söyledi doktor 😅
Mercimeginannesi-ozge mucizemucize17 mucizemucize17 35 haftadayım benimde nefes darlığım var geceleri bende cok kalkıyorum tuvalete 12 kılo aldım 40 hftayı blursa eğer 36 günüm kaldı 38. Haftayı blursa 22 günüm kaldı kızım bakalım ne zaman gelcek 🥰🎀
Semazrl mucizemucize17 34+1 olduk çok şiddetli nefes darlığı ve kaburga ağrısı çekiyorum nefes alamıyorum artık sadece 6 kilo almama rağmen ciğerlerime çok baskı yaptığı için hareket edemiyorum çorabımi bile giyemez oldum 😊 ekstra bile hamlamis gibi bacak ağrılarım var sürekli baya zorlanıyorum bu ara ama az kaldı inşallah bebeğim iyi olsun da 😊 herşeyi hazır gün sayıyorum artık biran önce zaman geçsin de gelsin
mucizemucize17 Tugce1803 kaburga sıkıntısı bende de var gerçekten 🤔 benimde çantam hazırrr 8 kilo aldım şuan da daha bir ay var bakalim.son haftalar nasıl olucak uyuyamiyorum geceleri eşim sürekli sırtıma masaj yapiyo zor bu analık şimdiden basliyo😳😳
mucizemucize17 Tugce1803 boyum.kisa canım 1.53 ondan tombik duruyorum aslında bana gore 😂 herkes iyi diyo ama 56 yla kaldım 63m işte sen aldıysan da boyun da uzundur dikkat cekmiyodur kii
2463nry mucizemucize17 benmde boyum 1.55 54 kiloyla hamile kaldım en son gittiğimde 71 kilo olmuştum😭 32+6 daym nasl gidecek kilolar bilmiyorum
mucizemucize17 Tugce1803 bence sende az almışsın boyuna gore canım hiiiç takma 😊 zaten hemen veriliyormuş dikkat edince normal.mi düşünüyosunn
Minikbebisim Tugce1803 nolcak bu kilolar ya 😆😆 bende 1.60 boyundayım 53 kiloyla kaldım 74 olmuşum bugün doktor çok fena kızıyor elimde değil anlamıyorum su içsem yarıyor sanki 10 günde 2 kilo almışım bende anlamadım 🙄🤭😁
Tugce1803 mucizemucize17 normal düşünüyorum ama bebek ters sezaryen gibi duruyo🙈15 inde kontrolümüz var en son 1 ay önce gittim
mucizemucize17 Senzinc tek yaptım sey ekmek yiyemiyorum midem şişiyo resmen patlicak gibi bide yatmadan 3 saat önce yiyorum en son çok şükür bu kadar aldım son ay çok alır mıyım bilmiyorum 😊 sende verirsin hepimiz vericez bencee bebiş peşinde kosarken😂😂
mucizemucize17 Tugce1803 benm doktor 15 hunde bi görmek istiyo bir ay geç değil mi son zamanlarindasin çünkü canım
alenrenas1 mucizemucize17 aynen son zamanlar insanda korkuda başlıyor 😅bide hiç kendimi kilolu görmemiştim cok tuhafıma gidiyor gerci herkes aksine cok almamıssın diyor boyum 1.68 60 la kaldım 68 olmusum acaba daha kac kilo alırım 🤔😂
Eygm Mercimeginannesi-ozge aynıyız 35+2 sezaryen olucam pazartesi kontrolüm var artık gün verir mi doktorum 😞hala midem bulanıyor yanmaları söylemiyorum bile kansızlık hat Safa’da o yüzden halsizlik yorgunluk doğurmak istiyorum artık ya 🙃bu arada 13 kilo olmaşım tombil olduk
Tugce1803 mucizemucize17 bende özellikle sordum ama 1 ay sonra dedi🤷🏻♀️şurda bişey kalmadı zaten bundan sonra daha sık çağırır diye umuyorum daha nst ye girmedim hiç
Mercimeginannesi-ozge mucizemucize17 aynen oyle bu sene cok kız bebek var maşallah 🥰🤲🏻🎀🎈 Rabbim sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🤲🏻
mucizemucize17 alenrenas1 yaa sana saldırır kızlar şimdi sus bide uzun boylusun sadce Minnak bi karnım vardır maşallah😍 son ayda da al nolucak verirsin merak etmee🥰