Msltms Esila-ecrin hemen hemen aynı kilomuz bizimde 2800 ☺️ Ama boyunu acaba ben mi yanlış hatırlıyorum bana 34 dedi doktorum🥺
Btm571 Msltms bence boyu yanlis ölcmus doktor. Ultrason kagiginda fl sayısını 7 ile çarp çıkar ortaya genelde boy yazmazlar orda
guneysmom Msltms canım boyunu yanlış anlamış olmayasın bana da az geldi 34+0 da 2600 gram45 cmdi boyu inşallah sağljkla gelsin bebişler
Senzinc Msltms evet cnm cok şeker yeme dedi 1 haftada 400 gram almış bakalm salı günü randevum var kaç olmuş 😅
Ayseunal_ Msltms 8 haftalık hamileyim kasik ve bel agrim oluyor ikiside ayni anda agriyor canim korona Gaziantep’te çok yükseldiği için hastaneye de gidemiyorum sence normal mi bu sende oldu mu
Alinamoms Msltms bence siz 34 anlamış olabilirsiniz çünkü ortalama baktığımda imkansız 34 olması diye düşünüyorum.
sdkince Msltms belki o an yanlış anlama olabilir bende tam olarak ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum sağlıklı olsunlar yeter😊
Msltms RabiaGlck olabilir canım bilemedim ki doktorumda tam ölçemwdiğini söylemişti ama aklım takıldı işte
RabiaGlck Msltms yani anne baba kısaysa bilemicem boy genetik oluyor ama normalse boylarınız sanmıyorum 34 cm cok az cünkü 33.haftamda bana 43 cm dediler