Valendia 2prensannesi2008 tamamen hurafe. Zaten yüzde elli şans var tutana böyle tutuyor😂 benimkinde tutmadı
Emine46- 2prensannesi2008 doğruluk oranını bilmiyorum ama ya tesadüf ya dogru ayıma göre kız yazıyordu şimdi kızımı bekliyorum ☺️
Esraa11 Valla annem 96 doğumlusun diyor babam 95 diyor yıllardır hangisine inanacağım şaşırdım kimlikte Doğum gümüm de farklı 96 yapınca kız 95 yapınca ben erkek çıkıyor 😂
Sosteacher_ Ben de bişey merak ettim o takvime göre son adet tarihi mi yoksa döllenme günümü yazılıyor acaba bilen var mı?
Rumeysa1 2prensannesi2008 böyle şeylere bende pek bi inanmam ama bende kız yazıyordu ve kızımızı bekliyoruz şuan 🙈
Adosh 2prensannesi2008 hamile kaldığınız ay diyor ya mesela bnm son adet ağustos 16 ama eylül de öğrendim 👀🤔 döllenme ağustos sonu veya eylül başı 🙈 Eylül mü agustos mu demem lazm
2prensannesi2008 İlk hamleliğimde bilmiyordum çin takvimini hesabıma göre tuttu şimdiki kız gösteriyor bakalım cinsiyeti dha öğrenmedik ama etrafımda çoğu kişinin tuttu
Havva- 2prensannesi2008 ben bugün öğrendim takvimi ekim ayına göre erkek bebek diyor benim icimdende erkegeçiyor inşallah erkektir tabi sağlıklı olması önemli olan ama yinede erkek olur inşallah ❤
2prensannesi2008 Havva- tabi önceliğimiz saglıklı olsun 😍 benim bir oğlum var buda kız olursa dünyalar benim olur ☺️
2prensannesi2008 Adosh bu şüpheli eylül ayında ilişki yaşadıysan büyük ihtimal eylül ayıdır benim hemen oldu çünkü ilişkidn 2 hafta sonra test yaptım pozitif cıktı
Adosh 2prensannesi2008 benm ki 14 eylül silik çizgi çıkmıştı.. Ağustos sa kız çıkıyor eylül se erkek ama dr kız dedi 16 haftamdaym şuan o yüzden ne kdr tuttu takvim bilemedim şimdi 😁🤔