Valla annem 96 doğumlusun diyor babam 95 diyor yıllardır hangisine inanacağım şaşırdım kimlikte Doğum gümüm de farklı 96 yapınca kız 95 yapınca ben erkek çıkıyor 😂

2prensannesi2008 doğruluk oranını bilmiyorum ama ya tesadüf ya dogru ayıma göre kız yazıyordu şimdi kızımı bekliyorum ☺️

Ben de bişey merak ettim o takvime göre son adet tarihi mi yoksa döllenme günümü yazılıyor acaba bilen var mı?

Sağımda solumdakilerin çoğu tuttu bana da erkek dedi ama kız çıktı son ultrasonda 🤷🏻‍♀️

2prensannesi2008 böyle şeylere bende pek bi inanmam ama bende kız yazıyordu ve kızımızı bekliyoruz şuan 🙈

İlk hamleliğimde bilmiyordum çin takvimini hesabıma göre tuttu şimdiki kız gösteriyor bakalım cinsiyeti dha öğrenmedik ama etrafımda çoğu kişinin tuttu

2prensannesi2008 ben bugün öğrendim takvimi ekim ayına göre erkek bebek diyor benim icimdende erkegeçiyor inşallah erkektir tabi sağlıklı olması önemli olan ama yinede erkek olur inşallah ❤

2prensannesi2008 hamile kaldığınız ay diyor ya
      mesela bnm son adet ağustos 16 ama eylül de öğrendim 👀🤔
      döllenme ağustos sonu veya eylül başı 🙈
      Eylül mü agustos mu demem lazm

Adosh bu şüpheli eylül ayında ilişki yaşadıysan büyük ihtimal eylül ayıdır benim hemen oldu çünkü ilişkidn 2 hafta sonra test yaptım pozitif cıktı