Gmzecemelin Selamlar bugun dehsett hareketli karnim bir sertlesiyor bir gevsiyor sorun olmaz degil mi allah korusun
Aysn6767 Gmzecemelin harekette bereket vardır annesi, dilini ısır hareketsizlikten yakınılan cok post var o daha kötü 👀🌸
Nida_Y Gmzecemelin benimki de maşallah asla durmuyor. Ama sertleşme vs yok dadece balık gibi ordan oraya oynuyor 😅
Elifkzlcn Gmzecemelin Benimkininde maşallahı var bazen canım acıyor ama sus kızım diyorum kendi kendime hareket etmese neden etmedi diye tedirgin olurdum buna da şükür.. Ama bugün karnım cpk sert ve bel ağrım cok var hep yatmak istiyorum
Gmzecemelin Aysn6767 Zaten annelik delilik cidden oynasa dert oynamasa dert sag saglim bir kavusdaydik Nida_Y kac haftaliksiniz masallahhhhh
Gmzecemelin Elifkzlcn bugunde bisi var ozaman allahtan sabah kontrolum var biraz ondan da icim rahattt 😔
Gmzecemelin Aysemsiler ara ara bana oluyor mide yanmasi ama surekli yasamiyorum allahtan berbat bisi cidden sizin masallah az kalmis ne guzel 🥰
seleno Aysemsiler arada banada oluyor canım bende 30. Haftadayım demekki normal bir durum idare edeceğiz 😊